Cumartesi27.04.2024

Necip Cem İşçimen

Necip Cem İşçimen haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Bir Daha Ki Randevumuz İçin Yakın Bir...

Bir daha ki randevumuz için yakın bir tarih alabilirmiyim. ?

Necip Cem İşçimen

0 kişi bu konuyu beğendi. Bu sayfayı beğenmek mi istiyorsun? Başlamak için Facebook a kaydol. Kaydol. Ücretsizdir ve herkes katılabilir. Zaten üye misin?

Necip Cem İşçimen

Buna göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine Yargıtay Tetkik Hakimi Necip Cem İşçimen, Yargıtay Cumhuriyet Savcılığına Yargıtay.

Hakim Ve Savcılarından Muş Ziyareti Haberi

Adalet Bakanlığı Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürü Yüksel Kocaman ve kendilerine eşlik eden Hakimler Özgür Bekdemir, Necip Cem İşçimen,.

Hakimler Ve Savcılar Yüksek Kurulu Birinci Dairesinin 19/03/2015

38520 Necip Cem İŞÇİMEN. Yargıtay Tetkik Hakimi. Ankara C.Başsavcı Vekilliği. 8. 38674 Seyithan ÖZTÜRK. Yargıtay Tetkik Hakimi. Yargıtay.

Tweets With Replies By Necip Cem İscimen Ncpcm

The latest Tweets and replies from necip cem iscimen ncpcm.

Hakim Ve Savcı Atamaları

37 dak. önce Resmi Gazete de yayımlanan karara göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Vekilliği ne, Yargıtay Tetkik Hakimi Necip Cem İşçimen, Yargıtay.

Necip Cem İşçimen

4 Resmi Gazete de yayımlanan karara göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Vekilliği ne, Yargıtay Tetkik Hakimi Necip Cem İşçimen, Yargıtay.

Hakim Ve Savcı Atamaları

. tespit tutanağı ve teftiş raporu ilişikte sunulmuştur. Arz olunur. 05.01.2007. Necip Cem İŞCİMEN. Cumhuriyet Savcısı 38520. EKİ : Tespit tutanağı. Teftiş Raporu.

Hakim ve savcı atamaları yapıldı

GENEL

3314 Gün 11 Saat 1 dk. önce yayınlandı

1