Pazar19.05.2024

Nasreddin Hoca

Nasreddin Hoca haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Nasreddin Hoca

Nasreddin Hoca, komik hikayeleri ve fıkralarıyla hatırlanan ve aynı zamanda popülist bir filozof olan bilgeydi. Kendisi çoğunlukla hazırcevaplılığı ile tanınır.

Nasreddin Hoca

Nasreddin Hoca fıkraları Nasreddin Hoca evinin damında biriken diz boyu karları sabah namazı sonrası kürümeye başlamış. Bir ara dengesini kaybederek.

Nasreddin Hoca Fıkraları

nasreddin hoca eşeğe ters biniyor Nasrettin Hoca, 1300 lü yıllarda Konya yakınlarındaki Akşehir de yaşadığına inanılan mizahi bir figürdür. Komik hikayeleri.

Nasreddin Hoca Kimdir

Hocam, anlamadın herhalde, diye, şaşırmışlar. Nasreddin Hoca: – Anladım, anladım da. Anlamadığım; zaten yoktu ki olmayan bir şeyi nasıl kaybetti!

Nasrettin Hoca Fıkraları

Nasreddin Hoca, Türk edebiyatının ve geleneğinin en önemli mizah ustalarından ve bilgelerinden biridir. 1208 yılında Sivrihisar ın Hortu köyünde doğan Nasr.

Nasreddin Hoca

Bir cuma namazı çıkışında evine gidecek olan Hoca, cami kapısında bekleyen emektar eşeğine ters biner. Şaşkınlık içindeki cemaattan komşusunun biri.

Nasreddin Hoca

Nasreddin Hoca nın değeri, yaşadığı olaylarla değil, gerek kendisinin, gerek halkın onun ağzından söylediği gülmecelerdeki anlam, yergi ve alay öğelerinin.

Nasreddin Hoca

Nasreddin Hoca Türbesi nin 3D sanal turu görenleri hayrette bırakıyor. Buradan ücretsiz indirilen programlarla kendinizi Nasreddin Hoca Türbesi nde gibi.

Nasreddin Hoca Türbesi

Nasrettin Hoca nın evine tüccar arkadaşı misafir olmuş. Hoca ona mantı pişirip getirmiş. Arkadaşı acele edip mantıyı hemen ağzına atınca boğazı yanmış.

Nasrettin Hoca Fıkraları

Nasreddin Hoca nın değeri, yaşadığı olaylarla değil, gerek kendisinin, gerek halkın onun ağzından söylediği gülmecelerdeki anlam, yergi ve alay öğelerinin.

Biyografi Nasreddin Hoca Biyografisi Burada Ünlülerin

21 Aklın varsa göle k 8,34 22 Düşünen Hindi 8,33 23 Peşin para 8,32 24 Kavuk 8 ,32 25 Hocanın Ölçüsü 8,32 26 Halep 8,32 27 Dünya kaç metre? 8,31 28 Kibir.

Nasreddin Nasrettin Hoca Fıkraları

Küçük bir papağanın onbeş altına satıldığını gören Nasreddin Hoca bir koşuda evine gidip kümesteki hindisini tutmuş Apar topar pazara götürüp başlamış.

Düşünen Hindi . Nasreddin Nasrettin Hoca Fıkraları

pertev naili boratav ın müthiş folklor kitabı. herkes okumalı ve saflaştırılmamış nasreddin hoca yı görmeli. kitaba göre nasreddin hoca pek de öyle ilkokul.

Nasreddin Hoca

nasreddin hoca haberleri, güncel nasreddin hoca haber ve fotoğrafları ile en yeni nasreddin hoca gelişmeleri burada.

Nasreddin Hoca Haberleri Ve Nasreddin Hoca Gelişmeleri

Nasrettin Hoca. 11.947 beğenme · 64 kişi bunun hakkında konuşuyor. Nasrettin Hoca bir gün.

Nasrettin Hoca

Nasreddin Hoca ile ilgili daha fazla bilgiye Vikipedi den ulaşabilirsiniz. Wikisource Dudak büküp önemsemediklerini görünce, sormuş Hoca: Sen kimsin?.

Nasreddin Hoca

Nasreddin Hoca haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Nasreddin Hoca kimdir, hayatı ve biyografisi. Gülbaharlı Öğrenciler, İngilizce Hünerlerini.

Nasreddin Hoca Haberleri

Nasrettin hocanın karısı nasrettin hocanın kazağını ağacın dalına asarken kuvvetli İnanmazsanız Yıldızları Sayın Nasreddin Hoca fıkralarıNasreddin Hoca .

Nasreddin Hoca Fıkraları

Derslik Sayısı: 3. Öğretmen Sayısı: 3. Öğrenci Sayısı: 48. Yerli Malı Haftası Kutlaması

Türkiye'nin ekonomisi ne durumda?

POLİTİKA

3349 Gün 15 Saat 29 dk. önce yayınlandı

1