Cumartesi04.05.2024

Namık Ekin

Namık Ekin haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Namık Ekin

Türkiye Judo Milli Takım Antrenörü, emekli SAT Komandosu, 73 yaşındaki Namık Ekin, kırdığı dünya rekorlarına bir yenisini ekledi. Çanakkale.

Namık Ekin

Namık Ekin d. 1943, Üsküdar, Türk Emekli Su Altı Taarruz SAT komandosu, judocu. Su altı, paraşüt, jimnastik, halter ve yüzme şampionu olan, su altında 24.

Namık Ekin

Emekli SAT Komandosu Namık EKİN Hayatı. 3 Mart 2011, 08:30. İstanbul da dünyaya gelen Ekin, judoya Deniz Astsubay Okulu nda başladı. 1970 te staj için.

Emekli Sat Komandosu Namık Ekin Hayatı

Kırdığı sualtı rekorlarıyla da tanınmaktadır. Namık Ekin, neredeyse her askerin tanıdığı efsanevi bir isimdir. Aynı zamanda su altında en uzun süre kalma.

Namık Ekin Biyografi.info.

namik ekin kibrista soyle etti, ankarada boyle yapti, timsah ilen gules tuttu, citayla 100 metrede kapisti, komodo ejderini ensesinden yaladi efsaneleri bitmek.

Namık Ekin

Namık Ekin hakkında haberlerin yer aldığı sayfamızda, Namık Ekin haberleri, açıklamaları ve Namık Ekin fotoğrafları yer alıyor.

Namık Ekin Haberleri Ve Namık Ekin Gelişmeleri

Emekli sat komandosu namık ekin 73, çanakkale zaferi nin 100. yıl dönümünde seyit onbaşı yı anmak için 24 saat boyunca 178 ton ağırlık.

Emekli Sat Komandosu Namık Ekin Seyit Onbaşı İçin Rekor Kıracak

Efsanevi SAT komandosu ve pek çok dünya rekorunun sahibi Namık Ekin in Anıları. SAT komandolarının yetiştirilişi, Cehennem Haftası, Esaret Haftası, NATO .

İmkansız Yalnızca Bir Kelimedir

23 Emekli Su Altı Taarruz SAT komandosu, judo, su altı, paraşüt, jimnastik, halter ve yüzme şampiyonu Namık Ekin, Çanakkale Zaferi nin 100. yıl.

Namık Ekin Bu Kez Seyit Onbaşı Anısına Rekor Kırdı

Efsanevi SAT komandosu ve pek çok dünya rekorunun sahibi Namık Ekin in Anıları.SAT komandolarının yetiştirilişi, Cehennem Haftası, Esaret Haftası, NATO .

İmkansız Yalnızca Bir Kelimedir

Ailesi 5 göbek Üsküdar lı olan EKİN in annesi 24 doğum yaptı. Namık EKİN en küçükleriydi. İsim bulmakta güçlük çeken aile Doğu, Batı Güney, Kuzey yönlerini .

Namık Ekin Tatamide Rekor Kırdı

Emekli SAT Komandosu Namık Ekin, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü nden paraşütle atladı. Daha önce Boğaziçi Köprüsü nden atlama.

Namık Ekin Fsm'den Paraşütle Atladı

Rekor denemeleriyle tanınan emekli SAT Komandosu ve Judo Milli Takım Antrenörü Namık Ekin, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü nden paraşütle.

Namık Ekin Fsm Köprüsü'nden Böyle Atladı

Namık Ekin haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Namık Ekin kimdir, hayatı ve biyografisi. Özel Namık Ekin, Seyit Onbaşı İçin 178 Ton.

Namık Ekin Haberleri

rekor denemeleriyle tanınan emekli sat komandosu ve judo milli takım antrenörü namık ekin, fatih sultan mehmet köprüsü nden paraşütle atladı. saat 11.30.

Namık Ekin Fsm Köprüsünden Atladı

Kırdığı sualtı rekorlarıyla da tanınan emekli SAT komandosu Namık Ekin, anılarını İmkansız Yalnızca Bir Kelimedir adlı bir kitapta topladı. Ekin.

Namık Ekin Son Rekorunu Anlattı

Kırdığı dünya rekorlarıyla ünlenen emekli SAT komandosu Namık Eken in, Çanakkale Zaferi nin 100. yıl dönümünde Seyit Onbaşı yı anmak için.

Namık Ekin 'seyit Onbaşı' Anısına Rekor Deneyecek

Namık Ekin Fitnessburada.tv Röportajı. Namık Ekin. Videoya puan ver. 1; 2; 3; 4; 5. 23 oy. Share on facebook Share on twitter Share on email More Sharing.

Namık Ekin'den Yeni Deneme

Sondakika Namık Ekin Haberleri İçin Tıkla. Emekli SAT komandosu Namık Ekin 73, Çanakkale Zaferi nin 100. yıl dönümünde Seyit Onbaşı yı anmak için 24.

Son Dakika Namık Ekin Haberleri

Namık Ekin yazarın tüm eserleri ve kitapları. Namık Ekin. Tümünü Görüntüle. Sırala: Varsayılan, Ürün Adı A - Z, Ürün Adı Z - A, Ucuzdan

Namık Ekin 379 ton ağırlık kaldırarak rekor kırdı

SPOR

3334 Gün 14 Saat 52 dk. önce yayınlandı

1