Pazar28.04.2024

müzik piyasaları

müzik piyasaları haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Türkiye Müzik Piyasası

bir çok alt başlıklarla incelenebilecek piyasa lakin başlığı görünce eskiler bize göre ve gelişimi bir klip gibi geçer oldu gözlerimin önünden. zamaninda bir sene .

Piyasaları Okumak

Finansal piyasalarda her şey yolundayken herkes para kazanır. Tecrübeli, piyasaları okumayı bilen ve daha da önemlisi, onlara piyasaları Copyright 2000-2015 Doğan Müzik Kitap Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş. Tüm hakları saklıdır.

Türkiye Müzik Piyasası Ve Roman Müzisyenler… Özgür Akgül

Türkiye müzik piyasasının önde gelen stüdyo müzisyenlerinin / enstrümancılarının oluşturduğu Roman müzisyenler eksenli özgün proje tasarımları, giderek.

Türk Müzik Piyasası İçin ''keşke Olmasaydı'' Dediğimiz 8 Vaka

Avaz Avaz olarak kurduğumuz, güzel Türk müzik piyasası hayallerimize gölge düşüren, görmemezlikten gelmek için çok uğraştığımız vakalar.

Müzik Piyasasının Hali!

Müzik piyasası son yıllarda çöküş içinde.. Ama Türkiye deki sanatçılar şanslı, ramazan davulcusunu bile her an ekranlarda görebiliriz. Neden mi.

Canlı Yayın

. kapanış rakamlarının Tokyo, Şanghay ve Hong Kong piyasalarına etkileri. Kısacası Türkiye de piyasalar açılmadan küresel ekonomideki dinamiklerin.

Para Piyasaları

1980`lerden itibaren uluslararası para piyasaları, bilgisayar ve haberleşme teknolojilerindeki gelişmelerin de katkısıyla çok gelişmiş ve çeşitlenmiş ve bazıları.

Müzik Piyasaları'nın Nabzını Sizler İçin Yokladık...

Caddecebimde müzik piyasalarında haftanın en çok satanlarını, en iyi çıkış yapan albümlerini yerli ve yabancı müzik piyasalarından alınan.

İbrahim Erkal'ın yeni albümü Nefes müzik piyasasına girdi

KÜLTÜR-SANAT

3314 Gün 17 Saat 12 dk. önce yayınlandı

1