Cumartesi27.04.2024

Murat Berberkayar

Murat Berberkayar haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Murat Berberkayar

Zonguldak ın Ereğli ilçesinde, yaklaşık dört yıldır işsiz olan 30 yaşındaki Murat Berberkayar, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları yetkililerine sesini.

İşsiz Gencin İlginç Tepkisi

1 Zonguldak ın Ereğli ilçesinde, yaklaşık dört yıldır işsiz olan 30 yaşındaki Murat Berberkayar, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları yetkililerine sesini.

İşe Girmek İstediği Fabrikaya Sosyal Medyadan Ulaşmaya

1 Zonguldak ın Ereğli ilçesinde 3,5 yıldır işsiz olan Murat Berberkayar, işe girmek istediği fabrikadan geri dönüş olmayınca bu kez internetten.

Murat Berberkayar

Murat Berberkayar is on Facebook. Join Facebook to connect with Murat Berberkayar and others you may know. Facebook gives people the power to share and.

Murat Berberkayar Mberberkayar

MBerberkayar is blocked. Are you sure you want to view these Tweets? Viewing Tweets won t unblock MBerberkayar. View Tweets. murat berberkayar .

Murat Berberkayar Sesleri Netlog'da

Netlog da Murat Berberkayar sesleri. Murat ile arkadaşlarının seslerini keşfet. Murat için sen de haykır!

İşsiz Gencin İlginç Tepkisi

21 dak. önce Zonguldak ın Ereğli ilçesinde, yaklaşık dört yıldır işsiz olan 30 yaşındaki Murat Berberkayar, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları yetkililerine sesini.

İşsiz Gencin İlginç Tepkisi

1 Zonguldak ın Ereğli ilçesinde, yaklaşık olarak dört yıldır işsiz olan 30 yaşındaki Murat Berberkayar, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları yetkililerine.

Muhammet Berberkayar

Das Foto wird sichtbar, wenn Sie sich bei XING registrieren. Muhammet Berberkayar - kasmet a.ş madencilik - zonguldak.

Murat Berberkayar

2 İşsiz olduğunu, bahçe işiyle uğraşııp günlük market kağıtları dağıtarak kazanç sağlamaya çalıştığını ifade eden Murat Berberkayar, Şehir.

Haber

Murat Berberkayar. Member Since September 2011. Other Ads

Murat Berberkayar'ın ilginç iş başvurusu

GENEL

3323 Gün 3 Saat 12 dk. önce yayınlandı

1