Cumartesi04.05.2024

Muhtar Metin Ağalın

Muhtar Metin Ağalın haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Savaşın Gerçek Yüzü

37 dak. önce Suyabatmaz Mahallesi Muhtarı Metin Ağalın, savaş başladığı günden bu yana günlük yardımlar yaptıklarını söyledi. Herhangi bir devlet.

Özel Haber Savaşın Gerçek Yüzü

43 dak. önce Suyabatmaz Mahallesi Muhtarı Metin Ağalın, savaş başladığı günden bu yana günlük yardımlar yaptıklarını söyledi. Herhangi bir devlet.

Suriyelilere Sahip Çıktı

Suyabatmaz Mahalle Muhtarı Metin Ağalın, kentimizdeki Suriyeli mültecilere bedava ekmek dağıtımı yaparak Suriyelilere sahip çıktı. Muhtar.

Muhtardan Duyarlı Davranış Gaziantep...

MUHTARDAN DUYARLI DAVRANIŞ Gaziantep Şahinbey ilçesi Suyabatmaz Mahalle Muhtarı Metin Ağalın, görevli olduğu mahallede yaşayan Suriyeli ailelere.

Suriyelilere Kömür Yardımı

Suyabatmaz Mahalle Muhtarı Metin Ağalın, görevli olduğu mahallede yaşayan Suriyeli ailelere kış öncesi kömür yardımında bulunuyor. Mahalle muhtarı olarak .

Suriyeli Şahıs Muhtara Saldırdı Olaymedya

İddiaya göre, mahalle muhtarı Metin Ağalın nerede oturduğunu sorarak yardımcı olmak istedi. Suriyeli şahsın tavırları nedeniyle tartışmaya başladıklarını.

Kıbrıs Mahalle Muhtarı

Şahinbey İlçesi Mahalle Muhtarları / Kıbrıs Mahalle Muhtarı - Metin AĞIÇ.. Suyabatmaz mahalle muhtarı - Metin AĞALIN.

Yazdır

Suyabatmaz Mahallesi Muhtarı Metin Ağalın ın Pusula ya yaptığı Diye söze giren deneyimli muhtar Ağalın, konuşmasının devamında.

Özel Haber Savaşın Gerçek Yüzü

29 dak. önce Karınlarını doyurabilmek için çocuklarıyla beraber muhtarlık önüne gelen Ekmek yardımı Muhtar Metin Ağalın ve mahalle sakinleri tarafından.

800 Yıllık Tarihi Binayı Lağım Çürütüyor

Suyabatmaz Mahallesi Muhtarı Metin Ağalın, Pişirici Mescidi ve Kasteli nin lağım sularından kurtarılmasını isterken, defalarca çalışma yapılmasına rağmen.

Aynı Yerde İkinci Patlama

iddia edilen patlamada 2 kişi yaralandı. Suyabatmaz Mahalle Muhtarı Metin Ağalın aynı yerde bir hafta içinde ikinci patlamanın meydana gel.

Suriyeli Şahıs Muhtara Saldırdı!

İddiaya göre, mahalle muhtarı Metin Ağalın nerede oturduğunu sorarak yardımcı olmak istedi. Suriyeli şahsın tavırları nedeniyle tartışmaya.

Her Şey Var Okul Yok

1 Merveşehir Mahalle Muhtarı Vasıf Özyılmaz, 7 bin nüfuslu ve ilçe. Suyabatmaz Mahalle Muhtarı Metin Ağalın ise, sokağa atılan Kepek.

Muhtarlıklar

Muhtar GÜLEN. BOZCA. 35. A.Rahman YAPICI 83. Mehmet ÇOBAN. HACİKÖPRÜ. 84. Metin DEMİR METİN AĞALIN. SUYABATMAZ. 150. M.Bozan .

800 Yıllık Selçuklu Mescidi Lağım Altında

Suyabatmaz Mahallesi Muhtarı Metin Ağalın, Pişirici Mescidi ve Kasteli nin lağım sularından kurtarılmasını isterken, defalarca çalışma.

Muhtar Metin Ağalın

Suyabatmaz Mahalle Muhtarı Metin Ağalın, yaklaşık bir yıldır mahalledeki sokak lambalarının yanmadığını ifade ederek madde bağımlıları.

Sokak Lambamız Yanmıyor

Mahalle Adı: Muhtar: Telefon. 60.YIL. ERASLAN. 8 ŞUBAT. METİN GÜÇYETMEZ. MÜCAHİTLER. ABDULLAH METİN AĞALIN. TEPEBEŞI. RAMAZAN KÖK.

[Yerelnet] Gaziantep Büyükşehir Belediyesi

Mahalle sakinlerinin Cami bahçesinde fuhuş yapıldığı iddiasını doğrulayan mahalle muhtarı Metin Ağalın bu olayının gece geç saatlerde sokak.

Cami Avlusunda Fuhuş İddiası

4 Suyabatmaz Mahalle Muhtarı Metin Ağalın, 300 bin liraya restore edilen Pişirici Mescidinin şu anda atıl vaziyette terk edildiğini söyledi.

Telgraf /gaziantep/pişirici Kasteli Kapatıldı

Suyabatmaz Mahalle Muhtarı Metin Ağalın ve çevre sakinleri, doğalgaz çalışmalarının tedbir alınmadan yapıldığını iddia etti. Ağalın, aynı yerde.

Gaziantep'te Doğalgaz Patlaması

Mahalle Muhtarı Metin Ağalın, Restorasyondan sonra en az 20 defa açıldı, ama tespit edemiyorlar, anlayamıyorum. Bir an önce sızmanın.

800 Yıllık Selçuklu Eseri Lağım Suları Altında

Suyabatmaz Mahalle Muhtarı Metin Ağalın ve çevre sakinleri, doğalgaz çalışmalarının tedbir alınmadan yapıldığını iddia etti. Ağalın, aynı yerde.

Gaziantep

Suyabatmaz Mahalle Muhtarı Metin Ağalın ve çevre sakinleri, doğalgaz çalışmalarının tedbir alınmadan yapıldığını iddia etti. Ağalın, aynı yerde.

Gaziantep'te Doğalgaz Patlaması 2 Yaralı

36 dak. önce Suyabatmaz Mahallesi Muhtarı Metin Ağalın, savaş başladığı günden bu yana günlük yardımlar yaptıklarını söyledi. Herhangi bir devlet.

Özel Haber Savaşın Gerçek Yüzü

Çevreye yayılan koku nedeniyle harekete geçen Suyabatmaz Mahallesi Muhtarı Metin Ağalın, durumu Şahinbey Belediyesi ne ve Emniyet.

Gaziantep'te Çöp Evden 5 Traktör Dolusu Çöp Çıktı Haberi

Suyabatmaz Mahalle Muhtarı Metin Ağalın aynı yerde bir hafta içinde ikinci patlamanın meydana gel; Öğretmenlerimizi çok özleyecegiz

Beyoğlu Postası

23 Nisan Mahalle Muhtarı - Cuma TAŞDOĞAN Akbulut Mahalle Muhtarı - Mehmet Hayri MAYDA. Suyabatmaz mahalle muhtarı - Metin AĞALIN.

Sahinbey Mahalle Muhtarlari

. şerife ye zarar vermeye başlarken, suya batmaz mahallesi muhtarı Metin Ağalın yapılan çalışmalara rağmen sızıntının geldiği yerin tespit edilemediği belirtti.

Aksu Tv

Suyabatmaz Mahalle Muhtarı Metin Ağalın, sokakların dar olması nedeniyle son zamanlarda kapkaççıların mahalleyi mesken tutmasından.

Gaziantep'te Suriyeli mültecilere ekmek dağıtımı

GENEL

3328 Gün 11 Saat 42 dk. önce yayınlandı

1