Çarşamba15.05.2024

Muhittin Sözen

Muhittin Sözen haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Muhittin Sözen Profilleri

Muhittin Sözen adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Muhittin Sözen ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook.

Muhittin Sözen

Muhittin Sözen Facebook ta. Muhittin Sözen ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek.

Muhittin Sözen

hocam bir türlü size ulaşamıyorum irtibat kurarsanız memnun olurum.

Muhittin Sözen

CHP Gençlik Kolları ve Türkiye Milli Gençlik Teşkilatı gibi derneklerde siyasal eylemlere katılan Sözen, 1989 yerel seçimlerinde Sosyaldemokrat Halkçı Parti den.

Nurettin Sözen

12 Mustafa Bayırcı yönetimindeki 45 ES 929 plakalı otomobil ile Muhittin Sözen yönetimindeki 16 TB 229 plakalı kamyon, kavşakta karşılıklı.

Karı Kocayı Feci Kaza Ayırdı

Özet Bilgi: KİK Kamu İhale Kurumu - EKAP Elektronik Kamu Alımları Platformu tarafından yayınlanan ihale bültenleri ile ihale ilanı olmayan ihaleler.

Muhittin Sözen

Muhittin Sözen middot; Salihli de kamyon ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı. Manisa nın Salihli ilçesinde kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi.

Muhittin Sözen

11 16:00 sularında Taytan Mahallesi yakınında meydana gelen kazada Mustafa Bayırcı nın kullandığı 45 ES 929 plakalı araç ile Muhittin Sözen in.

Manisa'da Kaza!

59 dak. önce Edinilen bilgiye göre, Manisa Taytan kavşağında Mustafa Bayırcı47 yönetimindeki 45 ES 929 plakalı otomobil ile Muhittin Sözen 65 in.

Manisa Salihli'de trafik kazası: Kamyon ile otomobil çarpıştı

ASAYİŞ

3312 Gün 6 Saat 50 dk. önce yayınlandı

1