Cuma03.05.2024

Muharrem Durmaz

Muharrem Durmaz haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Muharrem Durmaz

Usulsüz dinlemelere ilişkin paralel yapı operasyonu kapsamında, eski Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Muharrem Durmaz ın da arasında.

Muharrem Durmaz

Sondakika Muharrem Durmaz Haberleri İçin Tıkla. Usulsüz dinlemelere ilişkin yapılan operasyon kapsamında, eski Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Muharrem.

Son Dakika Muharrem Durmaz Haberleri

Muharrem Durmaz haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Muharrem Durmaz kimdir, hayatı ve biyografisi. Eski Ankara Emniyet Müdür.

Muharrem Durmaz Haberleri

23 Usulsüz dinlemelere ilişkin paralel yapı operasyonu kapsamında, eski Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Muharrem Durmaz ın da arasında.

Eski Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Muharrem

4 SABAH Özel İstihbarat Bölümü nün ulaştığı belgede, 16 Şubat ta Muş Emniyet Müdürü iken görevden alınan Muharrem Durmaz, Orhan.

Paralel Yapıdan Kumpas İtirafı

Muş Emniyet Müdürlüğü ne atanan Muharrem Durmaz da daha önce Şırnak İstihbarat Müdürlüğü nde çalıştı. Ankara İstihbarat Daire Başkanlığı nda görev yaptı.

Sürgün Değil Terfi Ettirildiler

The latest Tweets from Muharrem Durmaz DurmazMuharrem: I m at Durmaz Malikanesi in Dikmen Sok https://t.co/KRW26iZea8

Muharrem Durmaz Durmazmuharrem

4 Müfettişlerin yaptığı incelemede, 16 Şubat ta Muş Emniyet Müdürü iken görevden alınan Muharrem Durmaz ın ıslak imzasını taşıyan ve özel.

Müdür Bey'in Dönüşü

Hakimlik, Muharrem Durmaz, Mustafa Çelik ve Hakan Kirpi nin tutuklanmasına, Osman Gülbel in ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına.

Aralarında Muharrem Durmaz'ın Da Olduğu 3 Kişi Hakkında

Muharrem Durmaz Haberleri. Twitter dan takip et. VİDEO GALERİ

Eski Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Muharrem Durmaz tutuklandı

ASAYİŞ

3333 Gün 16 Saat 2 dk. önce yayınlandı

1