Perşembe02.05.2024

Mugada plajı

Mugada plajı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Mugada Plajı

Bartın Sehir Merkezine 15 km uzaklıktaki plaj; muhtesem dogası, mütevazi kır lokantaları ve geçen yıl l Özel idaresince yapılan düzgün asfalt yolu ile hem.

Bartın Çevresi

4 Bartın Amasra Mugada Plajı Bölgede doğal güzelliğinden söz ettiren nadir yerlerden birisidir. Mugada Plajına Nasıl Gidilir ? İnkumu yolunu.

Mugada Plajı

44 mekanına 11 ziyaretçiden 465 fotoğraf ve Mugada Plajı tavsiyeye bak. Sakinlik ve huzur arayanlara birebir ama hic bir yerinde telefon cekmiyor

Mugada Plajı

Temmuz ayının gelmesiyle deniz sezonunun iyice açıldığı Bartın da, hafta sonu yüzde yüzlük bir doluluk oranına ulaşan Amasra ve İnkum gibi Mugada da tatilci.

Mugada Plajı Doldu Taştı

Uzaktaki koy İnkum plajı, sonraki resimlere dikkat edilirse Hisardan Kızılkum, Kızılkumdan İnkum. birbirlerini kısmende olsa görüyor.

Güzelcehisar

mugada plajı Archive. AMASRA NEREDEDİR? Amasra, Batı Karadeniz Bölgesinde, Bartın iline bağlı bir. Amasra. AMASRA NEREDEDİR? Amasra, Batı .

Mugada Plajı

Mugada-Hatipler Plajı Birleştirilecek. Haber Tarihi: 2015-02-23 12:42:19. Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış ve İl Genel Meclis Başkanı Kenan.

Bartın Mugada plajı boğulma vakası: Baba boğuldu, oğlu kayıp

ASAYİŞ

3173 Gün 7 Saat 50 dk. önce yayınlandı

Bartın Mugada plajında boğulma tehlikesi

ASAYİŞ

3195 Gün 15 Saat 21 dk. önce yayınlandı

Bartın termik santral projesi nereye yapılacak?

EKONOMİ

3310 Gün 13 Saat 7 dk. önce yayınlandı

1