Cuma03.05.2024

MTA TURKUAZ

MTA TURKUAZ haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Mta Turkuaz

MTA Turkuaz Araştırma Gemisi, karalardaki jeolojik yapıların denizlerdeki devamlılığının tespiti, deprem, iklim değişikliği, deniz kirliliği ve.

Mta Turkuaz Araştırma Gemisi

Araştırma Gemileri. MTA TURKUAZ Araştırma Gemisi. Türkiye nin yeni araştırma gemisi, modern sevk ve manevra sistemleriyle birlikte, jeofizik 2B/3B derin.

Mta Turkuaz Sismik Araştırma Gemisi Denize İnecek

2 MTA Turkuaz sismik araştırma gemisinin yapımı tamamlandı. Kutup ve okyanuslarda bile petrol ve doğalgaz aranmasına imkan tanıyan gemi,.

Mta Turkuaz

Mta-Turkuaz Server Realface. 361 beğenme. Server İp Adresimiz = mtasa:// 31.210.33.106:22003 Mta-Turkuaz Server Sence? Herkesi Bekleriz!

Mta

13 Türkiye nin ilk yerli sismik araştırma gemisi MTA TURKUAZ, bugün Başbakan Ahmet Davutoğlu nun da katılacağı törenle denize indirilecek.

İlk Yerli Sismik Gemimiz Mta Turkuaz Bugün Denize İndiriliyor

2 Yıldız, Turkuaz gemisine ilişkin, MTA ya yaklaşık 300 milyon lira maliyetle kazandıracağımız bu sismik arama gemisi, ülkemizin petrol ve.

Yerli Sismik Gemi Turkuaz'ın Maliyeti 300 Milyon Lira

32 dak. önce Türkiye nin ilk yerli sismik araştırma gemisi MTA TURKUAZ Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner.

Mta Turkuaz İçin Geri Sayım

Ülkemizin derin deniz araştırmaları ihtiyacını karşılamak için tasarlanan 85 m boyunda ve 22 m genişliğe sahip tam donanımlı MTA TURKUAZ araştırma gemisi.

Türkiye'nin ilk yerli sismik araştırma gemisi MTA Turkuaz denize indi

GENEL

3322 Gün 19 Saat 14 dk. önce yayınlandı

Türkiye'nin ilk sismik araştırma gemisi denize indi

GENEL

3323 Gün 19 Saat 8 dk. önce yayınlandı

1