Cumartesi04.05.2024

motor ve şanzıman arızası

motor ve şanzıman arızası haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Şanzıman Nedir? Çeşitleri

Arızaları ve Belirtileri Eklendi. Çekiş Tiplerine Göre Vites Kutuları Eklendi. Şanzıman Nedir ? Motordan, baskı balata Kavrama yolu ile.

1.4 Tsi Şanzıman Ve Motor Sorunu

Arkadaşlar Merhaba ; 2010 Model 1.4 TSİ DSG Passat sahibiyim. Aracın arızalarından artık bıktım. Periyodik olarak her ay Doğuş Oto dayım. İlk arıza 15.

Otomatik Şanzıman Motor Sistem Arızası

Otomatik Şanzıman Motor Sistem Arızası - posted in Focus II 2005-2011 Siteyi çok kullanan biri değilim, ancak arıza olduğunda işimiz.

Motor Ve Şanzıman Arızası

Türk işadamı Engin Yakut un motor ve şanzıman arızası yüzünden kullanılamaz hale gelen yeni Range Rover araçlar için İngiliz üretici Land.

Otomatik Şanzıman Araç Kullananlar İçin Önemli Bilgiler

Üstelik şanzımanda arıza olunca araç yolda kalıyor ve ne ileri nede geri gidiyor sadece çekici ile. karter kapagı sokulebıldıgı surece motor falan ınmez ----------

Şanzıman Yağ Değişimi

7 HER 60 bin KM. şanzıman yağını değiştirin, motor yağını ise motor yağının ömrü 15 bin lik olsa dahi 10 binde değiştirmenizde yarar vardır.

Şanzıman Motoru Sorunu Ve Keşmekeşi..

Yaklaşık 3 yıldır kullandığım Grande Punto Otomatik vites arabam geçenlerde şanzıman arızası verdi. Sorun şu aslında kısaca anlatayım.

Mazda3 Otomatik Şanzıman Arızası

Sayfa 1 / 5 - Mazda3 Otomatik Şanzıman Arızası - Mazda3 [Teknik] Motor- Mekanik bölümünde : Merhabalar. bu akşam yaşadığım bir sorunu paylaşmak istedim.

Otomatik Şanzıman Yağı

Motor Yağları Çok sayıda lider otomobil ve şanzıman üreticisinin fabrikada dolum ürünlerde tercihi olup şanzıman yağları 100 yılı aşkın deneyime sahip Castrol, aracınızın gereksinimlerine uygun bir dizi otomatik şanzıman yağı sunar.

Şanzıman Yağı...

Şanzıman yağından bahsediyo ve motor yağından.Sanırım ayrı yerlerdeler.Bilgim olmadıgı için yazıyorum.Ben motoru 5000 de aldım şuan.

Honda Civic Araçlarda Şanzıman Yağı Kontrolü Nasıl Yapılır

Şanzıman Yağı, Honda Civic transmisyon sisteminde, vites çarkları için uygun yağ Motor yağı göstergesine bakmadığınızdan emin olun, motor yağı göstergesi.

Motorsikler Motor İndirme Vites Kutusu Şanzıman Kırılan Dişliler

Motorsikler motor indirme vites kutusu şanzıman kırılan dişliler suan sıze gosterdğim arızalı parçalar 100 tl tuttu ustanın bana verdıgı fıyat

Mondial Motor Motosiklet Hakkında Vites

Mondial Motor Motosiklet hakkında Vites - Şanzıman ile ilgili tüketici Mondial Motor Sıfır KM Motorun Şanzıman Arızası ve Ön Takımda Bozukluk Var.

Motor Ve Şanzıman Arızası

Türk iş adamı Engin Yakut un motor ve şanzıman arızası yüzünden kullanılamaz hale gelen yeni Range Rover araçlar için İngiliz üretici Land.

Land Rover Türkiye'de Yargılanacak

Aracın kaportası çok düzgündür motor arızalıdır conta yaktı üst kapak contası şanzuman bir ve geri.. satamama sebeptir yıllardır araç bende keyifle

Araç Motor Arızalı Araba İlanları

Arıza kodunun ne olduğunu bilmeden açılımı hakkında bir yorum zor.. Diferansiyel olasılığı yüksek olsa da motor ve şanzıman bağlantı kulakları da ihtimal.

Onno Usta'ya Sorun

Şanzıman Yağları Turkoilmarket Madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, antifriz, gres yağ,.

Şanzıman Yağları Fiyatı Ünlü Markaların Fiyatları

Şanzıman Arızası! Dikkatli sürün.Şanzıman arızası. Acil durum programı devrede. P, R, N, D vitesleri ileri viteslerden sadece 3. ve 5. vites çalışır. Frensiz vites.

Arıza İsaretleri

Şanzıman. Vikipedi, özgür ansiklopedi. Bu, bu sayfanın kontrol edilmiş bir sürümüdür Araç dururken motorun çalışır vaziyette kalmasını sağlamak boş vites.

Land Rover toplama davası

EKONOMİ

3334 Gün 6 Saat 34 dk. önce yayınlandı

1