Pazar05.05.2024

Milli Tren Projesi

Milli Tren Projesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Milli Tren Projesi

Milli Tren için Milli ArGe. YHT alt bileşenleri ve ve YHT alt bileşenleri. Milli Tren ve Teknoloji Transferi. Milli Trene Giden Yolda Örnek Proje «E1000». 2.

Milli Tren İçin

Haberler gt; DEMİRYOLLARINDA MİLLİ TREN DÖNEMİ. 17.12.2013. BAKAN YILDIRIM: MİLLİ TREN PROJESİ İLE DEMİRYOLLARI TEKNOLOJİSİNİ ÜRETEN .

Milli Tren Projesi

Milli tren projesi kapsamında Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından lansmanı yapılan ve Tüvasaş tarafından üretilecek yeni nesil elektrikli tren seti EMU ile.

Milli Tren Emu Projesi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı fikri ışık, milli trenin kasım ayında raylarda olacağını bildirdi. Milli Elektrikli Lokomotif E1000 Projesi hakkında.

Milli Tren Kasımda Raylarda!

Milli Tren Projesi tanıtıldı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü bağlı.

Milli Tren Projesi Tanıtıldı

SAKARYA AA - Türkiye Vagon Sanayii AŞ TÜVASAŞ Genel Müdürü Erol İnal, Milli Tren Projesinde imalat sürecinin yakında başlayacağını.

Milli Tren Projesinde Geri Sayım Başladı

MÜSİAD tarafından gerçekleştirilen High Tech Port isimli fuar kapsamında TCDD nın yüksek hızlı milli tren projesi hakkında da detayları.

Milli Yüksek Hızlı Tren Projesi Hakkında Merak Edilenler

Toplantı ile Milli Tren Projesi kapsamında TCDD bünyesinde Milli Yüksek Hızlı Tren, Milli EMU-DMU Tren Setleri ve Milli Yük Vagonu olmak.

Tüvasaş Milli Tren Projesinde Hızlanıyor

Hizmet için ihaleye çıkan TÜLOMSAŞ, tarafından yapılan açıklamada milli Yüksek Hızlı Tren Endüstriyel Projeler Danışmanlık Hizmet Alımı.

Yüksek Hızlı Tren seti alımı

GENEL

3326 Gün 10 Saat 40 dk. önce yayınlandı

1