Cumartesi04.05.2024

Mikro Minyatür Eserler Sergisi

Mikro Minyatür Eserler Sergisi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Mikro Minyatür Eserler Sergisi

Mikro Minyatür Sergisi. Bu sergideki dünyada bir eşi daha olmayan bütün eserlerin sahibi Ukrayna vatandaşı olan Mykola Syadristy dir. Bütün eserleri kendi.

Mikro Minyatür Sergisi

Ukraynalı sanatçı Mykola Syadristy nin Mikro Minyatür Eserler Sergisi Beylikdüzü nde sergilendi. Gözle görülmeyip mikroskopla incelenen.

Mikro Minyatür Eserler Sergisi

2 Dünyanın en küçük sanat eserleri İstanbul da beğeniye sunuldu.Ukraynalı sanatçı Mykola Syadristy nin Mikro Minyatür Eserler Sergisi.

Mikro Sanatlara Makro İlgi

. Sanat in fotoğrafı. Mikroskopla gorulebilen dev eserler Kayseri Forum AVM de . Videolar Trabzon Valisi Abdil CeLil Ōz Mikro Minyatür Sergisinin Açılışında.

Mikro Minyatür Müzesi ''sadece Mikroskopla Görülebilen Sanat

3 Sadece mikroskopla görülebilen eserler oluşturmasıyla tanınan mikro minyatür ustası Syadristy, sanat yaşamının son sergisini Türkiye de.

İstanbul'da Mikro Minyatür Sergi Sanatseverle Buluşacak

20 mekanına 7 ziyaretçiden 75 fotoğraf ve Mikro Minyatür Sergisi tavsiyeye bak. iğne içindeki kervanı göremedik ama diğer eserlerde oldukça ilginçti.

Mikro Minyatür Sergisi

3 Ukraynalı sanatçı Syadristy, minyatür santının en küçük temsillerini Mikro- minyatürcü Syadristy in Türkiye deki ilk sergisi ise 6 Eylül de.

Mikro

3 Mikro Minyatür Sergisi - Anadolu Ajansı çapındaki yel değirmenine kadar birbirinden ilginç eserler yer alıyor. 29:28 türk minyatür sanatı.

Mikro Minyatür Sergisi

5 ​Guinness Rekorlar Kitabı na giren birbirinden ilginç eserlerin yer aldığı mikro minyatür sergisi 2 ay boyunca BKM de sanatseverleri bekliyor

Dünyanın en küçük sanat eserleri

KÜLTÜR-SANAT

3314 Gün 12 Saat 30 dk. önce yayınlandı

1