Çarşamba08.05.2024

Miami Tenis Turnuvası

Miami Tenis Turnuvası haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Miami Tenis Turnuvası

Miami Açık Tenis Turnuvası nda tek erkeklerin 3 numaralı seribaşı Andy Murray, 4 . turda karşılaştığı Kevin Anderson ı 2-1 yenerek kariyerinin.

Tenis Haberleri

Tenis haberlerini ve Tenis ile ilgili son dakika gelişmelerini Eurosport Tenis farkıyla takip edin. Rafael Nadal Miami de darbe yedi. Tenis Dünyası 30/03/ 2015.

Miami

Rafael Nadal Miami de darbe yedi. Tenis Dünyası 10 Bouchard dan Miami ye erken veda middot; Eurosport İpek Soylu Miami de ana tabloya kalamadı.

Tenis Haber

En prestijli tenis turnuvası Wimbledon a henüz 4 aydan fazla bir süre var. Hırvat Marin Cilic, omuz sakatlığı sebebiyle Miami Open dan çekildiğini açıkladı.

Canli Skor Tenis

Mevcut turnuvalar; ATP Miami middot; WTA Miami middot; ATP Miami middot; WTA Miami middot; Le Gosier Chal. Raanana Challenger middot; San Luis Potos. Le Gosier Chal. Raanana.

Tenis

Grand Slamlerden sonra en prestijli turnuva olarak kabul edilen Indian Wells te sona gelindi. Sportstv den canlı yayınlanacak Simona Halep – Jelena Jankovic.

Miami'de Heyecan Sürüyor

3 Miami Açık Tenis Turnuvası nda Novak Djokovic, Kei Nishikori ve Tomas Berdych yoluna devam etti. Kadınlarda ise daha önce 3 kez.

Miami Masters Tenis Turnuvası

Spor DiğerMiami Masters Tenis Turnuvası tek erkekler finalinde Novak Djokovic, Rafael Nadal ı 2-0 yenerek turnuvada kariyerindeki 4.şampiyonluğa ulaştı.

Tenis Haberleri Turnuvası Maçları Sonuçları

Miami Open da şampiyonluk hedefleyen Nadal, sakatlığının son durumu ile ilgili Indian Wells Tenis Turnuvası nı, tek erkeklerde Roger Federer i 2-1 yenen.

Miami'de Djoker'dan Müthiş Geri Dönüş!

8 Miami Açık Tenis Turnuvası 4. turunda Dünya 1 numarası Novak Dünya 4 numararı Andy Murray de Miami Açık ta korta çıkan bir diğer isimdi.

Andy Murray, Miami Açık Tenis Turnuvası performansı

SPOR

3325 Gün 0 Saat 18 dk. önce yayınlandı

1