Perşembe02.05.2024

metrobüs seferleri

metrobüs seferleri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Metrobüs Hatları

Metrobus Hatları. Sefer süresi: 120 dakika gidiş-dönüş. İstasyon sayısı: 26. Avcılar Kampüs - Şükrübey - İBB Sosyal Tesisler - Küçükçekmece - Cennet Mah.

Metrobüs Seferleri

Şirinevler de bir metrobüs, sefer halindeyken alev alev yandı. Yangın sonucu dumanlar gökyüzünü kapladı. Yangın sonucu araç kullanılamaz.

Cumhuriyet Gazetesi

12 İETT, Şirinevler deki metrobüs yangını nedeniyle yapılamayan metrobüs seferlerinin normale döndüğünü açıkladı.

Metrobüs Yangın Son Dakika Tüm Seferler Durdu Haberi

13 Metrobüs yanıyor. Şirinevler durağında bir metrobüs aracı cayır cayır yanıyor. Tüm seferler durduruldu ölü yada yaralı yok.

Metrobüs Seferleri Sabah Saat Kaçta Başlıyor?

Metrobüs 24 saat boyunca kesintisiz olarak hizmet veriyor. Metrobüs gece saat 01:00 dan sonra sabah saat 05:30 a kadar ortalama 20-30 dk aralıklarla çalışır.

Metrobüs Seferleri Haberleri

Yenibosna da meydana gelen kaza nedeniyle metrobüs seferleri yaklaşık yarım saat çift yönlü olarak durduruldu. Öte yandan Beylikdüzü istikametine seyreden.

Metrobüs Seferleri Normale Döndü

10 Şirinevler de metrobüste çıkan yangın yapılan 1 saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alınırken, çift taraflı durdurulan seferler yeniden.

İstanbul Metrobüs Seferleri Hat Bilgileri Ücret Tarifleri Haritası

istanbul.tr ulaşım sayfalarından iett otobüs sefer saatleri, ido deniz ile şehir hatları vapurları sefer saatleri, taksi durakları, otogar, metro, metrobüs ve.

Şirinevler'de Metrobüs Yandı Seferler Durdu!

14 Şirinevler de metrobüste yangın meydana geldi. Henüz nedeni bilinmeyen nedenlerden dolayı metrobüs alev alev yanıyor. Şu ana kadar.

Metrobüs Seyir Halindeyken Alev Aldı Seferler Durdu

14 Yangın nedeniyle metrobüs seferleri bir süre durduruldu. Vatandaşlar metrobüs yolundan yürüyerek, gidecekleri yere ulaşmaya çalıştı.

Metrobüs Araması Metrobüs Filtreli Aramaları

Şehit Hatları vapur seferleri aksadı.Akşam iş çıkışı kar bastırınca, trafik durdu, İstanbullular yolda kaldı.Metro, metrobüs ve marmaray duraklarında izdiham.

Metrobüs Haberleri

Şirinevler mevkiinde bir metrobüsün alev alarak yanmaya başladı. Yangın nedeniyle metrobüs seferleri bir süre durdu, 18:07 de yeniden çalışmaya başladı.

Metrobüs Seferleri Durdu

13 İstanbul da metrobüs seferleri yangın nedeniyle durdu.

Şirinevler'de Metrobüs Yangını

14 Şirinevler de bir metrobüs, sefer halindeyken alev alev yandı. Yangın sonucu dumanlar gökyüzünü kapladı. Olay esnasında tüm yolcular.

Metrobüs Seferleri Normal Seyrine Geri Döndü

9 Akşam saatlerinde meydana gelen metrobüs yangını ardından tüm seferler durmuş ve trafikte kilitlenerek etkilenmişti. Çıkan yangın ardından.

Metrobüs Seferleri Normale Döndü

10 Hiçbir yolcunun burnunun kanamadığı yangının söndürülmesinin ardından seferler yeniden başladı. Metrobüs seferleri kısa bir süre sonra.

İstanbul

İSTANBUL-METROBÜS HATTI, METROBÜS SEFERLERİ,

Metrobüs Beylikdüzü Seferleri Başladı

34C Beylikdüzü-Maltepe Metrobüs hattı. Beylikdüzü Metrobüs hattının açılmasıyla, metrobüs hatlarına bir yenisi eklenmiş olup, bu hattın kodu: 34C olmuştur.

Tüm Metrobüs Seferleri Durduruldu! 2015

12 Şirinevler de bir metrobüs alev alev yandı 2015-03-24 17:34:22.

Şirinevler'de Metrobüs Seferleri Normale Döndü

11 Şirinevler de metrobüste çıkan yangın yapılan 1 saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alınırken, çift taraflı durdurulan seferler yeniden.

Yoğun Kar Metrobüs Seferlerini Vurdu!

5 Akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı, D-100 Karayolu nda trafiği kilitledi. Beylikdüzü-Avcılar arasında metrobüsler durdu.

Sefer Halindeki Metrobüs Alev Alev Yandı

13 Zincirlikuyu-Beylikdüzü arasında sefer yapan bir metrobüs seyir halindeyken alev alarak yanmaya başladı. Yangın başladığı sırada.

Metrobüs Alev Alev!

14 İtfaiye ekipleri yanan metrobüsü tamamen söndürdükten sonra da metrobüs seferleri yeniden kontrollü olarak sağlanmaya başladı.

Şirinevler'de Metrobüs Sefer Sırasında Yandı

14 İstanbul Şirinevler de bir metrobüs, sefer halindeyken alev alev yandı. Yangın sırasında büyük panik yaşanırken yolcular kendilerini can.

Birgün

13 İstanbul Avrupa yakasında Şirinevler durağı yakınlarında sefer Yangın sırasında Metrobüs seferleri her iki taraflı da bir süreliğine durdu.

Şirinevler'de Metrobüs Alev Alev Yandı

5 Şirinevler de içerisinde yolcuların olduğu bir metrobüs, sefer halindeyken alev alev yanmaya başladı. Yangın sonucu patlamalar meydana.

Metrobüs Seferleri Yeniden Yapılmaya Başlandı Haberi Oku Haberleri

12 Zincirlikuyu-Beylikdüzü arasında sefer yapan bir metrobüs Şirinevler durağından hemen sonra yanmaya başladı. Yangın başlarken.

Metrobüs Seferleri Normale Döndü Haber Haberi Haberleri

7 Şirinevler de Avcılar istikametine doğru giden bir metrobüsün yanması sonrası durdurulan Metrobüs seferleri normale döndü.

Metrobüs Seferleri İptal!

Üst geçidin çökmesi üzerine Metrobüs seferleri iptal edildi.

İett Metrobüs Seferleri Normale Döndü

8 Hiçbir yolcunun burnun kanamadığı yangının söndürülmesinin ardından seferler yeniden başladı. Metrobüs seferleri kısa bir süre sonra.

İstanbul Şirinevler'de yanan Metrobüs'ün görüntüleri

ASAYİŞ

3325 Gün 20 Saat 56 dk. önce yayınlandı

1