Pazartesi06.05.2024

Metin Özçelik

Metin Özçelik haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Metin Özçelik

Hakim Metin Özçelik eski özel yetkili İstanbul 11 inci Ağır Ceza Mahkemesi nin başkanlığını yaptı. Bu mahkemede, askerlere kurulan kumpas.

Metin Özçelik

Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Metin Özçelik ve İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi hakimi Mustafa Başer in dosyaları için toplandı.

Metin Özçelik Ve Mustafa Başer Kimdir ?

Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Metin Özçelik ile İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi Mustafa Başer in görevden uzaklaştırılmasına karar verdi.METİN.

Metin Özçelik Haberleri

Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Metin Özçelik in kabul ettiği ortaya çıktı. 23:05 İstanbul daki Paralel Yapı Soruşturmaları İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı nca.

Son Dakika Metin Özçelik Haberleri

3 Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Metin Özçelik, İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Mustafa Başer hakkındaki soruşturmanın devamına.

Hsyk 3 Hakim Hakkında Soruşturma İzni Verdi

HSYK 2. Dairesi tahliye krizi nedeniyle haklarında resen soruşturma açılan İstanbul 29. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Metin Özçelik ve.

Cumhuriyet Gazetesi

3 Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Metin Özçelik, 10. Sulh Ceza nın Hidayet Karaca ve polis müdürlerinin bulunduğu 75 şüphelinin dosyalarına.

Kamikaze Hakimden Kaos Kararı

3 Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Metin Özçelik,10 Sulh Ceza Hakimi nin aralarında Hidayet Karaca ve polis müdürlerinin de bulunduğu 75.

Paralel Hakim Hukuk Skandalına İmza Attı

Metin Özçelik adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Metin Özçelik ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook.

1