Pazartesi29.04.2024

Mescid-i Aksa

Mescid-i Aksa haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Al

Mescid-i Aksa Arapça: المسجد الأقصى‎, İslam dinine inananlarca kutsal Musevi Eskatologya sı Mesih in gelmesinden önce buraya Üçüncü Tapınak ı inşa.

Mescid

En uzak noktadaki mescit anlamına gelen Mescid-i Aksa, pek çok peygamberin gelip geçtiği, epeyce bir kısmının da içerisinde metfun.

Mescid

Pakdil, Mescid-i Aksa da cuma namazı öncesinde Kudüs Müftüsü Muhammed Namazın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ı.

Mescid

kudüs ün doğusunda yer alan, kudüs ün müslümanlarca da kutsal sayılmasının sebebi olan cami, mirac ın gerçekleştiği yer, kabe den evvel müslümanlar ın ilk.

Mescid

Dogu Kudüs te, özellikle Mescid-i Aksa çevresinde ve Bati Seria ile. Onlar, varolduklari sürece, Israillilerin bu iki mescidi yikmalarina izin vermemektedirler.

Mescid

Diyanet İşleri, yoğun talep üzerine, Cumhuriyet tarihinde ilk kez umre ibadetine Kudüs ü de ekledi. Umre için kutsal topraklara gidenler Mescid-i Aksa yı da.

Mescid

Sabah.tr yazarı Taha Dağlı 10 soruda Mescid-i Aksa sorununu SABAH okurları için özetledi.

Mescid

mescid i aksa haberleri, güncel mescid i aksa haber ve fotoğrafları ile en yeni mescid i aksa Mescid-i Aksa Filistinlilerin değil hepimizin ortak mescidi.

10 Soruda Mescid

Hazreti Peygamber in miraca yükseldiği, Müslümanların ilk kıblesi olan ve Mekke ile Medine . Kategori: Yaşam Görüntüleme: 92,397. Etiketler:Mescid-i Aksa,.

Canlı bombaların isimleri belli oldu mu?

POLİTİKA

3121 Gün 21 Saat 57 dk. önce yayınlandı

İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı

DÜNYA

3145 Gün 9 Saat 43 dk. önce yayınlandı

Tuğrul Türkeş AK Partili olacak mı?

ASAYİŞ

3166 Gün 11 Saat 28 dk. önce yayınlandı

Şehir-İnsan Proje Tanıtımı

POLİTİKA

3221 Gün 8 Saat 36 dk. önce yayınlandı

Kudüs bağlantılı umre turu

GENEL

3302 Gün 9 Saat 37 dk. önce yayınlandı

Kudüs şairi Nuri Pakdil Kudüs'te

GENEL

3320 Gün 8 Saat 53 dk. önce yayınlandı

1