Pazartesi06.05.2024

Mert Irmağı

Mert Irmağı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Mert Irmağı

Mert Irmağı, Samsun il merkezinde bulunan ve Karadeniz e dökülen bir akarsudur. Üzerinde 3 ü otoyol köprüsü, 1 i yaya köprüsü olmak üzere toplam dört köprü.

Mert Irmağı Haritası Samsun 41° 16 Dk 44 Sn. Kuzey 36° 21 Dk. 07

coğrafi konum olarak ise; enlem: 41.279 ve boylam: 36.352 koordinatlarındadır. Mert Irmağı yakınındaki yerlerden biri ise Kuzlu olup, 6,96 km. uzaklıktadır.

Mert Irmağı

Şehr-i Samsun da, Mert İrmağı ndan meydana kadar 80 metre genişliğinde üzerinde gondollarla gezilerin yapılabileceği bir kanal olacak. Böylece deniz havası.

Haberler

Samsun da önceki gece başlayan aşırı yağış sele dönüştü. Taşan Mert Irmağı, yerleşim yerlerini sular altında bıraktı. TOKİ konutlarında.

Mert Irmağı Samsun'u Yasa Boğdu 6'sı Çocuk 9 Ölü

Bu platoluk alanda en önemli akarsu Mert Irmağı dır. Mert Irmağı, Hacılar dağından doğar ve Samsun da Karadeniz e karışır. Birçok kol ile beslenen akarsunun.

Kavak Samsun

Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım ilçesi, Çay Mahallesi ne yapılacak olan toplu konutlar için tüm önlemlerin alındığını belirterek, Mert Irmağı kenar çizgisinden 40 metre.

Mert Irmağı Taştı

Samsun Mert Irmak Diğer Samsun Fotoğrafları + KAYNAK: Ali KAYIKÇI, Mert Irmağı İnsanları Pontus a Darbe, Samsun Gazeteciler.

Samsun

Samsun daki selde hayatını kaybedenlerin sayısı 6 ya yükseldi. Canik ilçesindeki Meriç Irmağı nın taşması sonucu su baskını yaşanan.

Mert Irmağı Taştı Samsun Sular Altında Kaldı

Yıl Bulvarı ndaki Mert Irmağı Köprüsü üzerinde meydana gelen intihar girişiminde , 2 çocuk babası inşaat işçisi Yunus K. 40 eşine şiddet.

1