Pazar19.05.2024

Melede Ateşi

Melede Ateşi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

M.şakir Özmazı

İşte, hafızamızda canlılığını koruyan geleneklerden unutamadığımız Melede Ateşi niçin yakılırdı? Ne zaman yakılırdı? Ve neyi ifade ederdi acaba? Sorularına .

Melede Ateşi

Daha sonra Epözdemir, beraberinde vali yardımcıları Taşkın ve Saltaş ile diğer katılımcılarla Melede ateşini yaktı. Etkinlik, katılımcılara verilen.

Siirt'te Geleneksel Melede Ateşi Yakıldı

59 dak. önce Siirt te, ramazanın gelişini simgeleyen ve yaklaşık bin yıllık geçmişi olduğu belirtilen Melede ateşi yakıldı.

Siirt Ramazan'ı 'melede Ateşi'yle Karşıladı

1 Ramazan ayının gelişini müjdeleyen Melede Ateşi bu yıl Kızlar Tepesi İtfaiye Alanı nda düzenlenen etkinlikle yakıldı. Melede Ateşi yakma.

Siirt'te Ramazan İçin Geleneksel Melede Ateşi

Siirt te yaklaşık bin yıllık geçmişi olduğu belirtilen ramazanın gelişini simgeleyen Melede ateşi yakıldı.

Melede Ateşi

Melede Ateşi Etkinliğine Davet. melede Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü bünyesinde yarın saat 19 00 da belediye eş.

Melede Ateşi Etkinliğine Davet

59 dak. önce SİİRT AA - Siirt te, ramazanın gelişini simgeleyen ve yaklaşık bin yıllık geçmişi olduğu belirtilen Melede ateşi yakıldı. Siirt Belediyesince.

Siirt'te Geleneksel Melede Ateşi Yakıldı

46 dak. önce Siirt te, Ramazan ayının gelişini simgeleyen ve uzun bir geçmişi olduğuna inanılan Melede Ateşi yakıldı.Siirt Belediye Kültür ve Sosyal İşleri.

Siirt'te 'melede Ateşi' Yakıldı

SİİRT TE MELEDE ATEŞİ YAKILDI. Siirt te Ramazan ateşi olarak adlandırılan Melede Ateşi Kızlar Tepesi nde yakıldı. Siirt te yaklaşık bin yıllık bir gelenek olan .

Siirt'te Melede Ateşi yakıldı

GENEL

3258 Gün 4 Saat 17 dk. önce yayınlandı

1