Pazartesi29.04.2024

Manavgat Müftülüğü

Manavgat Müftülüğü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Manavgat İlçe Müftülüğü

T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı Manavgat İlçe Müftülüğü Resmi Web Sitesi. Manavgat ta İslamda Ailenin önemi Konulu Konferans.

Hutbeler

Manavgat Müftülüğü haberleri, son dakika manavgat müftülüğü haber ve gelişmeleri burada. Antalya da Camiler Çocuk Açtı.

Cami Görevlileri

Hasan Hayri YAŞAR Manavgat İlçe Müftüsü. 1962 yılında Mersin İli Anamur İlçesinde dünyaya geldi. İlk ve Orta öğretimini Anamur da tamamladı, İ.H.Lisesini .

Bütün Duyurular

Manavgat Müftülüğü tarafından İdeal din görevlisi nasıl olmalıdır konulu seminer düzenlendi. Seminere İl Müftümüz Osman Artan konuşmacı olarak katıldı.

İdari Personel

Manavgat Müftülüğü. 327 beğenme · 79 kişi bunun hakkında konuşuyor. Müftülüğümüz halkımızın hizmetinde.

Vaazlar

Manavgat Müftülüğü çocukları Camiyle buluşturma ve Milli Eğitim Müdürlüğü değerler dsc_9667 eğitimi projesi kapsamında düzenlen program, 10 Mart 2015 .

Manavgat Müftülüğü Konferans Düzenledi

Manavgat MüftÜlüğü Tarafından Yeni Kur an Kursu ve Hizmet Binasının Temeli Atıldı.

Manavgat Müftülüğü Haberleri

Manavgat Müftülüğü, Manavgat İlçe Müftülüğü Aşağı Hisar Mah. Gülveren Cad. No: 14 2 07600 Manavgat Antalya. Antalya haritasına bu sayfadan ulaşabilirsiniz .

17

Manavgat Müftülüğü Manavgat işletme firma veya kurumunun telefon, tel ve haritada yeri gibi iletişim bilgilerini sunar.

İl Müftümüz Osman Artan Manavgat Müftülüğü Personeline İdeal

Manavgat Müftüsü Hasan Hayri YAŞAR Manavgat Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencileriyle İmam-Hatip Lisesi Konferans Salonunda.

Manavgat Müftülüğü

İşitme engellilerin temel din eğitiminde engel kalmadı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV ve Manavgat Müftülüğü, işitme engellilerin dini.

Manavgat Haberi » Manavgat Müftülüğü

Manavgat İlçe Müftülüğü Manavgat resmi kurumlar.

Manavgat Müftülüğü Hizmet Binasının Temeli Atıldı

Antalya nın Manavgat İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan proje kapsamında bölgede bulunan otellerin lobilerindeki okuma alanlarına Almanca, İngilizce, Rus .

Manavgat Müftülüğü Manavgat Antalya İletişim Bilgileri

T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı Manavgat İlçe Müftülüğü Resmi Web Sitesi. 02.12 .2014 - Manavgat ta Aile İçi İletişim Konferansı 27.10.2014 - Manavgat.

Manavgat Müftülüğü

Manavgat Müftülüğü. Oca. 02. Time: No time set. Location: Manavgat. Veli ACAR ustamıza, camiimize kazandırmış olduğu fevkalade görünüm için teşekkürü bir.

Manavgat Müftülüğü

Camiye Koşalım, Kur an la BuluşalımOkulların kapanmasıyla birlikte yaz kuran kursları için hazırlıklarını tamamlayan Manavgat Müftülüğü bu yıl Camiye.

Manavgat Müftülüğü

ANTALYA nın Manavgat İlçesi nde Müftülük tarafından, yerleşik yaşayan yabancılar için iftar yemeği verildi. Manavgat Müftülüğü tarafından.

Manavgat Müftülüğü

Manavgat ta Kur an Ziyafeti Ve Sakal-ı Şerif CoşkusuManavgat Müftülüğü Külliye Camiinde gerçekleştirdiği Kur´an Ziyafetiyle gönülleri coşturdu.19 Temmuz.

Manavgat Müftülüğü'nden İslam Dini Ve Antalya

26 dak. önce Beyaz Lale Engelliler Yaşlılar ve İhtiyaç Sahipleri Derneği ile Manavgat Müftülüğü nün projesi kapsamında down sendromlu Emre Çalkan.

Manavgat Müftülüğü — Yandex Bin Sonuç Bulundu

6 Manavgat Müftülüğü, çocukları Camiyle buluşturma, İl Milli eğitim müdürlüğü değerler eğitimi projesi kapsamında düzenlen program, On Mart.

Manavgat Müftülüğü

Manavgat Müftülüğü tarafından Manavgat Anadolu İmam- Hatip Lisesi nde düzenlenen İslam da Ailenin Önemi konulu konferansa Akdeniz.

Manavgat Müftülüğü Yaz Kursu Açılışını Külliye Camiinde

Kamil ATALAY/MANAVGAT Antalya, DHA - ANTALYA nın Manavgat İlçesi nde Müftülük tarafından, yerleşik yaşayan yabancılar için iftar.

Manavgat Müftülüğü'nden Yerleşik Yabancılara İftar Yemeği

Sayfanın konuları: Manavgat Müftülüğü Resmi Sitesi, Manavgat Müftüsü, Manavgat Din Hizmetleri, Manavgat Camileri, Manavgat Camileri, Manavgat Müftülük.

Manavgat Müftülüğü Haberleri

Manavgat Müftülüğü nün Çocukları Camiyle buluşturma ve Milli Eğitim Müdürlüğü Değerler Eğitimi projesi kapsamında, Manavgat ta.

Konuşamayan Down Sendromlu Genç Cuma Namazında Ezan

Antalya Manavgat Müftülüğü hayır hizmetleri için 13 noktada gıda, tarım ve el emeği ürünleri kesmesi açtı. Manavgat Bayır Mahallesi Cuma.

Manavgat'ta Cami Çocuk Buluşması Camiler Çocuk Açtı

2 Antalya Manavgat Müftülüğü ne Almanya Berlin Din Hizmetleri Ataşesi Hasan Hayri Yaşar atandı.

Konuşamayan down sendromlu Emre Çalkan ezan okudu

GENEL

3327 Gün 21 Saat 8 dk. önce yayınlandı

1