Pazar28.04.2024

Makine Mühendisi Coşkun Hamat

Makine Mühendisi Coşkun Hamat haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Döküm Sanayine Yerli Robot

37 dak. önce Dr. Metin Özkan ve Makine Mühendisi Coşkun Hamat tarafından 2 yılda yapımı tamamlanan ve döküm sanayinde kullanılacak olan 5 eksenli.

Özel Haber Döküm Sanayine Yerli Robot

34 dak. önce Dr. Osman Parlaktuna, ESOGÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Metin Özkan ve Makine Mühendisi Coşkun Hamat.

Coskun Hamat

View Coskun Hamat s professional profile on LinkedIn. like Coskun Hamat discover inside connections to recommended job candidates, Makina Mühendisi.

Coşkun Hamat

ambalaj; foam; sünger; makina; mühendislik; tesisat; ısıtma; havalandırma; polyamid; işleme; imalat; people working in packaging with polyethylene foam to .

Önceki

Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Tavşanlı İlçe Temsilciliği 25 Ocak 2011 Salı Günü saat 16:00 da Tavşanlı Yeni Mah. Akseven Sok. Seminere konuşmacı olarak MİEM Eğiticilerinden Makina Mühendisi Çoşkun HAMAT katıldı .

Özel Haber Döküm Sanayine Yerli Robot

34 dak. önce Dr. Osman Parlaktuna, ESOGÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Metin Özkan ve Makine Mühendisi Coşkun Hamat.

Özel Haber Döküm Sanayine Yerli Robot Haberi

20 dak. önce Dr. Osman Parlaktuna, ESOGÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Metin Özkan ve Makine Mühendisi Coşkun Hamat.

Coskun Hamat

Yılmaz Büyükerşen, TTNET, TTNET Müzik, Nihat Genç, Ekip Makina Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti., Bilsoft Yazılım, Robotes Robotik Çözümler San ve Tic Ltd Şirketi .

Esogü'ye İki Ödül

Osmangazi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Sanayi danışmanlığını mühendis Coşkun Hamat ın yaptığı ve Burcu Demirel ile Ve Gerçeklenmesi projesi Tekstil, Makine ve Otomasyon Teknolojileri.

Özel Haber Döküm Sanayine Yerli Robot

38 dak. önce Dr. Metin Özkan ve Makine Mühendisi Coşkun Hamat tarafından 2 yılda yapımı tamamlanan ve döküm sanayinde kullanılacak olan 5 eksenli.

Ak Parti Adaylarının Tam Listesi

2 RUHİ AÇIKGÖZ 01.11.1963 MAKİNE MÜHENDİSİ -PLANLAMA UZMANI EKONOMİST 3 İLKNUR.. 2 MUSTAFA HAMARAT 21.07.1972 AVUKAT 3 FATİH YALOVA 1 TEMEL COŞKUN 21.08.1956 EMEKLİ BÜROKRAT

Misafir Personel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği

Döküm sanayisi için yerli çapak temizleme robotu geliştirildi

EKONOMİ

3325 Gün 16 Saat 19 dk. önce yayınlandı

1