Pazartesi29.04.2024

Mahmud Ağa Camii

Mahmud Ağa Camii haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Çavuşbaşı Mahmut Ağa Camii

Mimar Sinan ın 1538 de Abdi Subaşı ve Mahmud Ağa için yaptığı, İstanbul da Sütlüce Hamam sokağında bulunan cami. Mahmud Ağa camii olarak da bilinir.

Mahmud Ağa Camii

Gümülcine deki Mahmud Ağa Camii nde 17 Nisan günü sabaha karşı çıkan ve caminin büyük hasar görmesine yol açan yangını üzüntüyle.

Mahmut Ağa Camii

Çeşitli tadilatlar geçiren Sütlüce Mahmut ağa Camii, 1965 yılında önemli bir tamirat geçirerek büyütülmüş, camii in iç kısmından daha geniş bir son cemaat.

No 121 18 Nisan 2015 Gümülcine'deki Mahmud Ağa Camii'ndeki

10 Gümülcine deki Mahmud Ağa Camii nde 17 Nisan günü sabaha karşı çıkan ve Caminin büyük hasar görmesine yol açan yangını üzüntüyle.

Kapı Ağası Mahmut Ağa Cami

Çavuşbaşı Camii, Mimar Sinan ın 1538 de Abdi Subaşı ve Mahmud Ağa için yaptığı, İstanbul da Sütlüce Hamam sokağında bulunan cami. Mahmud Ağa camii .

Çavuşbaşı Camii

Gümülcine nin Yenice Mahalle bölgesindeki Yenice Mahelle İlkokulu nun avlusunun içerisinde bulunan Mahmud Ağa Camii nin giriş kısmında.

Gümülcine'deki Mahmud Ağa Camii'nde Yangın

Yunanistan da Türk soydaşların yoğun olarak yaşadığı Gümülcine kentindeki Mahmud Ağa Camisi, sabaha karşı kimliği belirsiz kişilerce ateşe.

Mahmud Ağa Camii

6 Gümülcine deki Mahmud Ağa Camii nde 17 Nisan günü sabaha karşı çıkan ve caminin büyük hasar görmesine yol açan yangını üzüntüyle.

Gümülcine'de Mahmud Ağa Camisi Kundaklandı

Gümülcine de Yenice Mahalle Azınlık İlkokulu ile aynı avluda bulunan Mahmud Ağa Camii bu gece sabaha karşı saat 04:30 da kimliği belirsiz.

Gümülcine'de Mahmud Ağa Camii yandı

POLİTİKA

3299 Gün 6 Saat 11 dk. önce yayınlandı

1