Salı07.05.2024

Maden Obası

Maden Obası haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Maden Obası

Kabadüz ilçesinde 2000 rakımlı Çambaşı Yaylası na bağlı Maden Obası nda kimliği belirsiz kişi veya kişilerce 8 ev ve 2 samanlık yakıldı.

Maden Obası Böyle Yok Olmuş

7 Çambaşı maden Obası nda 9 ev, 2 samanlığın kundaklama yöntemiyle yakıldığı ortaya çıktı. Yangın sonrası çekilen fotoğraflar ise olayın.

Maden Obası İle Etiketlenen İçerikler

Çambaşı Yaylasında Obayı Yaktılar KARADENİZBAYRAK:ORDU NUN Çambaşı Yaylası Maden Obası nda 12 ev kimliği belirsiz kişi veya. reklam-calismasi.

Çambaşı Yaylasında Obayı Yaktılar

6 Çambaşı Yaylasında Obayı Yaktılar KARADENİZBAYRAK:ORDU NUN Çambaşı Yaylası Maden Obası nda 12 ev kimliği belirsiz kişi.

Yürüyüş Rotaları

Tosunalan oba sakinlerinin Eminem Pınarı mevkisindeki tezgahlarda satmak üzere taze sebze.. Bu noktada Maden Obası yerleşiminin evlerini görebilirsiniz.

Yavuz Kalyoncu

Yaylanın en korunaklı obası olan ,Maden Obası 3.tarafı tepelerle çevrili avuç içi gibi bir vadiye kurulmuş.Çambaşına 6.km mesafe de dir.

Max Obasi

Max Obasi is on Facebook. Join Facebook to connect with Max Obasi and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the.

Elik Keçisi Efsanesi

Karagöl Dağ nın kuzey-batı eteklerinde Maden obası yakınlarına kadar gelinmiş. Fakat ikizleri taşıyan ananın burada dermanı tükenmiş.

Yavuz Kalyoncu Yaylalar Obalar Dereler Tepeler

0 Küçüklüğüm Ordu şehri,çambaşı yaylası,ortaoba obası ve şehir üçgeni Hümmetli Obası – Çamçıalağı Obası – Maden Obası – Seçek Obası.

Ordu Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylasında 8 ev ve 2 samanlık yakıldı

ASAYİŞ

3311 Gün 15 Saat 45 dk. önce yayınlandı

1