Cuma03.05.2024

Levent Eriş

Levent Eriş haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Levent Eriş

Bucaspor, Levent Eriş e emanet. Tecrübeli teknik adamın yarın takımla ilk idmanına çıkacağı açıklandı. Başkan Çetin Kayışlı kalan 7 maç.

Levent Eriş

Levent Eriş d. 17 Eylül 1962 İzmir, Türk eski futbolcu, teknik direktör. 2011-12 sezonunu için 1. Lig ekiplerinden Adanaspor da teknik direktör olarak göreve.

Levent Eriş

LEVENT ERİŞ - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Spor Toto Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür, Bankasya 1. Lig, Spor Toto 2.

Levent Eriş

Levent Eriş hakkında haberlerin yer aldığı sayfamızda, Levent Eriş haberleri, açıklamaları ve Levent Eriş fotoğrafları yer alıyor.

Levent Eriş Haberleri Ve Levent Eriş Gelişmeleri

Bucaspor yönetimi, prensip anlaşmasına vardığı Levent Eriş ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Bucaspor'da Levent Eriş Dönemi

Levent Eriş maçta fenalaştı hastaneye kaldırıldı haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet Futbol sayfasında!

Levent Eriş Maçta Fenalaştı Hastaneye Kaldırıldı

Bucaspor Kulübü Başkanı Çetin Kayışlı, yaptığı açıklamada, Levent Eriş le sezon sonuna kadar opsiyonlu olarak anlaştıklarını, ligde kalmaları.

Bucaspor'da Levent Eriş Dönemi

Fenerbahçe, Kayserispor- Adanaspor maçında hastaneye kaldırılan Adanaspor teknik direktörü Levent Eriş için resmi internet sitesinden geçmiş olsun mesajı.

Levent Eriş Haberleri

Levent Eriş Futbola İzmirspor altyapısında başlayan Levent burada Türkiye genç millî takımlar için erken seçilmeye başladı. Dah sonra İzmirspor as takımın.

Bucaspor - Manisaspor maçı

SPOR

3286 Gün 6 Saat 4 dk. önce yayınlandı

Bucaspor'un teknik direktörü Levent Eriş oldu

SPOR

3306 Gün 12 Saat 37 dk. önce yayınlandı

1