Pazartesi29.04.2024

Lapseki

Lapseki haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Lapseki Belediyesi

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Beraberinde Bakanlarımız ile birlikte Lapseki Belediyemizi ziyaret etti. Belediyemizden Lapseki halkımıza.

Lapseki

Yaklaşık 2500 yıldan beri varliğını koruyan Lapseki nin tarihine geçmeden önce bu adın nereden geldiğinin ve nasıl oluştuğu bilinmemektedir. Lapseki adının.

Lapseki

Ferhat YILMAZ Gökçeada Milli Eğitim Şube Müdürü görevinde iken Lapseki İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmış olup 08.01.2015 tarihinde Görevine.

Lapseki

Güncel Lapseki haberleri, son dakika Lapseki haber ve gelişmeleri. Lapseki hava durumu, namaz vakitleri, sinemaları ve Lapsekispor. Lapseki Belediye.

Lapseki Kaymakamlığı

Lapseki ilçesindeki bir otelin bahçesine bağlı 5 aylık Kangal cinsi köpek hırsızların hedefi oldu. Güvenlik kamerası görüntülerinde, yüzünü.

Lapseki Haberleri

İl ve İlçe Merkezlerinde 5 Günlük Tahmin | ÇANAKKALE - LAPSEKİ. Yükseklik: 12 m. Boylam: 26° 4 D. Enlem: 40° 20 K. Gün Batımı: 18:30. Gün Doğumu: 06:15 .

Lapseki

Çanakkale // Lapseki Devlet Hastanesi.

Lapseki İçin 5 Günlük Hava Tahmini

Lapseki Aradığınız fiyat ve özelliklerde sahibinden Satılık Arsa ilanları için Türkiye nin en büyük ilan sitesi Sahibinden a gelin!

Lapseki Devlet Hastanesi

LAPSEKİ MYO DA ÖĞRENCİLERİN BARINMA SORUNLARININ ÇÖZÜM TOPLANTISI LAPSEKİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2014 YILI MEZUNİYET TÖRENİ.

Lapseki Satılık Arsa İlanları Ve Fiyatları Sahibinden'da

Lapseki haritasını inceleyebilir Lapseki haritadaki yerine bakabilir Lapseki bölgesine yakın yerleri harita üzerinde bulabilirsiniz.

Lapseki Meslek Yüksekokulu Çomü

Kurum ve personel bilgileri, okullar hakkında bilgi, haberler ve duyurular bulunuyor.

Lapseki Nerede

Çanakkale çanakkale ÇANAKKALE iline bağlı Lapseki ilçesi ile ilgili en yeni güncel haberler, son dakika haberleri. Çanakkale Lapseki.

Çanakkale

Lapseki Anadolu Ýmam Hatip Lisesi. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI. ÇANAKKALE - LAPSEKİ - Lapseki Anadolu İmam Hatip Lisesi. Görme Engelliler | Site Haritası.

Lapseki

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI. ÇANAKKALE - LAPSEKİ - İsmail Baykut İlkokulu. Görme Engelliler | Site Haritası | E-Posta. Derslik Sayısı: 9. Öğretmen Sayısı: 11

Çanakkale

Lapseki Kaymakamı Sayın Ayhan TAVLI, Çardak Belediye Başkanı Sayın Basri ULAŞ, Lapseki İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ferhat YILMAZ, İlçe Milli Eğtim.

Çanakkale

Tarih, Sıcaklık °C, Hadise, Nem %, Rüzgar km/sa. En Düşük, En Yüksek, En Düşük, En Yüksek, Yön, Hız. 23 Pazartesi, 4, 13, GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK.

Lapseki Halk Eğitim Merkezi

. bulmadan önce bir bölge seçin. Lapseki Weather. Oturum aç , °C. Türkiye Hava Durumu

Çanakkale Lapseki'de kaza: Kamyon minibüsü ikiye böldü

ASAYİŞ

3146 Gün 23 Saat 51 dk. önce yayınlandı

Çanakkale Boğazı yüzme yarışması

GENEL

3164 Gün 22 Saat 59 dk. önce yayınlandı

Çanakkale Lapseki'de trafik kazası

ASAYİŞ

3214 Gün 12 Saat 37 dk. önce yayınlandı

Çanakkale Lapseki'de askeri araç kaza yaptı

ASAYİŞ

3246 Gün 11 Saat 55 dk. önce yayınlandı

Çanakkale Lapseki'de kangal hırsızlığı

ASAYİŞ

3325 Gün 2 Saat 16 dk. önce yayınlandı

Devlet Bahçeli'nin kurultay konuşması tam metni

POLİTİKA

3326 Gün 19 Saat 25 dk. önce yayınlandı

1