Cumartesi04.05.2024

Lale Festivali

Lale Festivali haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İstanbulun Lalesi

İstanbul da Lale Zamanı. 9. İstanbul Lale Festivali. 01 – 30 Nisan 2014. Lale, adını bir devre vermiş, doğu kültür ve mitolojilerinde özgün bir yere sahip özel bir .

İstanbul'da Lale Zamanı

İSTANBUL DA LALE ZAMANI 1‐30 NİSAN 2014 9. İSTANBUL LALE FESTİVALİ PROGRAMI. Etkinlik Adı, Tarih, Saat, Yer, İçerik. 9. İstanbul Lale Festivali Açılışı.

İstanbul'un Lale Bahçeleri

İSTANBUL UN LALE BAHÇELERİ. 8. İstanbul Lale Festivali kapsamında, bu yıl da İstanbul ve İstanbullular lalesine kavuştu. Bu bağlamda yine sokaklarımızı,.

Lale Festivali

Uluslararası İstanbul Lale Festivali ile ilgili tanıtımların bulunduğu, görsel ve fotoğrafların paylaşıldığı web sitesidir. Lalelerin Dansı, İBB Avrupa Yakası Park ve.

Lalelerin Dansı

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 8. İstanbul Lale Festivali 1 Nisan Pazartesi günü başlayacak. Festival kapsamında tam 14 milyon 420 bin adet lale dikildi.

İstanbul'da Lale Festivali Başlıyor

Uluslararası İstanbul Lale Festivali süresince, korularda, parklarda, meydanlarda, bahçelerde ve pencere önlerindeki saksılarda 120 farklı.

Uluslararası İstanbul Lale Festivali 2015 Nisan

Tepebaşı Kültür, Sanat ve Doğayı Koruma Derneği tarafından Lapta Belediyesi nin katkılarıyla düzenlenen 11. Geleneksel Tepebaşı Lale.

Lale Festivali

5 Tepebaşı Kültür, Sanat ve Doğayı Koruma Derneği tarafından Lapta Belediyesi nin katkılarıyla düzenlenen 11 nci geleneksel Tepebaşı Lale.

Tepebaşı'nda Lale Festivali

Baharın müjdecisi olarak adlandırılan İstanbul 8. Lale Festivali nde 14 milyon 420 bin laleyle renk cümbüşü başlıyor. 1-30 Nisan arasında.

Lale Festivali Başlıyor

haberleri, son dakika LALE FESTIVALI haber ve gelişmeleri burada. Mecir Macununun 475. Defa Karılmasına Yarın Başlanacak.

Lale Festıvalı Haberleri

Ne, : Lale zamanı İstanbul. Nerede, : Gülhane Parkı. Emirgan Korusu. Yıldız Korusu. Soğanlı Bitkiler Parkı. Beykoz Korusu. Göztepe 60.

İstanbul Lale Festivali 2014

Bugün ve yarın olmak üzere 2 gün organize edilen festivalin bugünkü kısmı, kötü hava şartlarından dolayı yapılamadı. Fes.

Tepebaşı Lale Festivali Ertelendi

Bu ücretsiz Windows temasında Thiyagarajan Swaminathan tarafından çekilen fotoğraflar, renkle dolup taşarken, Albany, New York un yıllık lale festivalinden.

Lale Festivali Teması

Laleli. Lalelim. Lalelide oturur. Laleli, lale kokar lalelimden. Laleliden geçilir. Lalelimden geçilmez! İstanbul Lale Festivali, Emirgan Korusu.

İstanbul Lale Festivali Ve Emirgan Korusu / Etkinlikler / Festivaller

Lale festivali var bugünlerde İstanbul un her köşesinde. Her koru, her bahçe, her park rengarenk lalelerle donatılmış durumda. Festivalin en.

Emirgan'da Lale Festivali / Gündelik Yaşam / Milliyet Blog

Lalenin anavatanından olan İlimizde yanlış hasat ve tarım alanlarının genişlemesi ile lale alanları hızla daraltılmıştır. Muş lalesi hemcinsleri gibi soğandan yetişir.

Muş Lale Festivali

Lale Festivali yakınında bulunan İstanbul otelleri. 200 rezervasyon sitesi üzerinden ideal otelini ara, karşılaştır ve bul. Lale Festivali yakınındaki oteller?

Otel Lale Festivali İstanbul

Her sene 1-30 Nisan tarihleri arasında Emirgan korusunda İstanbul Lale Festivali gerçekleşiyor. Biz de bu sene hava güzel olunca aile dostlarımız ile birlikte.

Lale Festivali

Galeri Hakkında. Kocaeliler, Büyükşehir Belediyesi nin 7. sini düzenlediği Lale Festivali ile baharı Sekapark ta büyük bir coşku ve eğlenceyle karşıladı. Yorumlar .

Kocaeli Lale Festivali 2014 [Foto Galeri]

Muş ta İlk Kez Lale Festivali Düzenlendi videosu ve daha binlerce Haber ile ilgili video Mynet TV de.

Muş'ta İlk Kez Lale Festivali Düzenlendi

Anavatanı İlimizin de yer aldığı Batı Asya olan lale, ilk olarak anavatanı Türkiye de İlki 2000 yılında lale festivali her yıl 29–30 Nisan tarihlerinde yapılmaktadır.

Muş Lalesi

kocaeli büyükşehir belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel 7 inci lale festivali sona erdi.

Kocaeli Geleneksel 7. Lale Festivali

Geçmişe bir övgü olarak İstanbul da Nisan ayında geleneksel Uluslararası İstanbul Lale Festivali kutlanıyor. 2006 yılından bu yana her Nisan da belediye.

İstanbul Lale Festivali

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve her yıl İstanbul u lale ile buluşturan Uluslararası İstanbul Lale Festivali nin 6.sı yarın Emirgan.

Uluslararası Lale Festivali Başlıyor

Bugün yapılacak olan Geleneksel Tepebaşı Lale Festivali hava koşulları nedeniyle ertelendi. - KIBRIS SONDAKİKA - KIBRIS IN HABER SİTESİ.

Tepebaşı Lale Festivali'ne Hava Engeli

14 a ziyaretçiden 107 fotoğraf Lale Festivali - Tepebasi e bak.

Lale Festivali

İstanbul Lale Festivali nin açılışı dolayısıyla Emirgan Korusu nda gerçekleştirilen törende konuşan Topbaş, Orta Asya dan Semerkand ve Buhara ya, oradan da.

'7. İstanbul Lale Festivali' Başladı

İstanbul Lale Festivali, Emirgan Korusu nda düzenlenen törenle başladı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, lalenin artık Türk.

İstanbul Lale Festivali Resimleri

KÜLTÜR-SANAT

3290 Gün 11 Saat 24 dk. önce yayınlandı

Emirgan Korusu'nda İstanbul Lale Festivali

GENEL

3311 Gün 10 Saat 6 dk. önce yayınlandı

İstanbul Lale Festivali

ÇEVRE

3323 Gün 10 Saat 37 dk. önce yayınlandı

Kocaeli Sekapark'a dikilen Laleler açtı

GENEL

3331 Gün 4 Saat 23 dk. önce yayınlandı

1