Çarşamba08.05.2024

küresel güç

küresel güç haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Küreselleşme

Çoğu insanın gözünde, küreselleşme basitçe gücün ya da etkinin yerel iş adamları için artan kar ve güç stratejisi ve hükümetler için de çok sık olarak devlet .

Bölgesel Güç

Uluslararası ilişkilerde, bir bölgesel güç, belli bir coğrafya bölgesinde gücü olan Alman Küresel ve Bölgesel Araştırmalar Enstitüsüne göre ise bir bölgesel güç .

Küresel Güç

IHA. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çanakkale şehitlerinin emanetinin emin ellerde olduğunu, Türkiye yi küresel güç yapacaklarını söyledi.

Neden Küresel Güç Olmayalım Ne Eksiğimiz Var

yabancı basının sorularını yanıtlayan bülent arınç ın türkiye nin bölgesel güç haline geldiğini belirten bir gazeteciye biz türkiye nin bölgesel güç olmasını küçük.

Küresel Güç Dengesi Ve Türkiye

Küresel güç dengelerinin yeniden kurulduğu tarihsel bir dönemden geçmekteyiz. ABD hegemonik konumunu kaybederken, Avrupa Birliği, Rusya ve Çin yeni.

Küresel Güç Türkiye

Küresel Güç TÜRKİYE. 25 beğenme · 1 kişi bunun hakkında konuşuyor. Türkiye bugün artık Soğuk Savaş döneminin söylemi olan bölgesel güç sıfatıyla.

Türkiye Nasıl Küresel Güç Olur?

Dünyadaki değişik güç odaklarını hesaba katınca ister istemez herkesin aklına Türkiye de bir gün küresel bir güç olur mu? sorusu geliyor.

Stratejik Vizyon
Başbakan'dan küresel güç sözü

POLİTİKA

3339 Gün 1 Saat 35 dk. önce yayınlandı

1