Salı07.05.2024

künefe

künefe haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Künefe

İlk önce şerbeti hazırlıyoruz çünkü künefe sıcak şerbet soğuk olması gerek. Kadayıfıyı tel tel ayırıp havalandırıyoruz. 50 gr Tereyağını eritip kadayıfın üstüne.

Evde Künefe Tarifi

Künefe, kadayıf ve peynirden yapılan ve sıcak olarak servis edilen, Doğu Akdeniz yöresine ait bir tatlı çeşididir. Anavatanı Hatay olan künefe, farklı şekillerde.

Künefe Tarifi

Vatandaşlara kendi elleriyle künefe dağıtan Hatay Valisi Topaca, İstanbul da Hatay günlerinin hafta sonuna kadar devam edeceğini dile.

Künefe

İnsan yemek aşığı olunca yerinde duramıyor, ne yapayım! Bir de söz konusu künefe olunca hiç üşenmedim, Yeşilköy den saat 17.00 de evden çıktım, 18.30 da .

İstanbul Yakınlarındaki Künefe

Künefe yapmayı öğrenin. Peynirli bir tatlı olan ve sıcak olarak servis edilen künefe nasıl yapılır, şerbeti nasıl hazırlanır, uzmanından öğrenin. Deneyimli Şef.

Hakiki Bir Künefe İstanbul'da Nerede Yenir?

0 Künefe nasıl yapılır sorusunu Şef Özgür Özkan görüntülü yanıtlıyor.

Künefe Tarifi

Künefe Tarifi İçin Malzemeler : 1 kilo kadayıf, Yarım kilo tuzsuz peynir, 100 gr tereyağı. Kolay Künefe Tarifi - Künefe Nasıl Yapılır.

Künefe Nasıl Yapılır?

Künefe İçin Malzemeler: 500 gr tel kadayıf, 250 gr tereyağı, 1,5 çorba kaşığı üzüm pekmezitoz şekerde kullanılabilir, 300 gr künefe peyniri veya dil peyniri.

Hatay Tanıtım Günleri kapsamında Taksim'de künefe dağıtıldı

GENEL

3316 Gün 10 Saat 57 dk. önce yayınlandı

1