Salı07.05.2024

Kültür Yolu

Kültür Yolu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kültür Yolu Projesi

Kültür Yolu Projesi, Gaziantep Belediyesi tarafından uygulanan ödüllü bir projedir. Proje kent merkezindeki bölgede bulunan tarihi yerlerin restıre edilmesini ve.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür Yolu Dereboyu

Bu aks üzerinde Han, Cami, Hamam, Kahvehane ve Mevlevihane gibi taşınmaz kültür varlıkları yer almaktadır. Kültür Yolu üzerindeki birçok kültür varlığının.

Gaziantep Kültür Yolu

GAZİANTEP TARİH VE KÜLTÜR YOLU Tarihi bundan 7500 yıl öncesine dayanan Gaziantep, Kalkolitik dönemden. Tunç çağına, Hititlilerden Persler dönemine,.

Çocuklar Ve Kentler Kültür Yolu

Hanları, hamamları, camileri ile Kültür Yolu adı verilen bu güzergah; Gaziantep in unutulmaya yüz tutmuş yöresel el sanatları, bakırcılık, sedef kakmacılığı,.

Müzeler Ve Kültür Yolu Projesi

Müzeler ve Kültür Yolu Projesi. Resimleri büyütmek için üzerine tıklayınız. Previous. Next. © 2012. Kayseri için Projem var ! Kayseri Büyükşehir Belediyesi Bilgi.

Gazýantep Tarýh Ve Kültür Yolu

GAZİANTEP. TARİH VE KÜLTÜR YOLU. Tarihi bundan 7500 yıl öncesine dayanan Gaziantep, Kalkolitik dönemden. Tunç çağına, Hititlilerden Persler dönemine,.

Kendıngez

Kültür yolu projesi ile bu hüzün Gaziantepliler için gurur kaynağına dönüştü. Kültür Yolu Projesi ile geri dönen geçmiş, şehre gelen yabancıları için ise büyülü .

Kültür Yolu Çalışmaları

Kültür Yolu Çalışmaları. Kültür Yolu Çalışmaları. Neredeyim: Turizmi Geliştirme Çalışmaları

Gaziantep Kalesi önünde bomba paniği

ASAYİŞ

3336 Gün 19 Saat 51 dk. önce yayınlandı

1