Pazar05.05.2024

Küçüksu Deresi

Küçüksu Deresi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Küçüksu Deresi

Küçüksu Deresi, İstanbul Boğazı nın Anadolu yakasında, Kandilli ile Anadoluhisarı arasında Boğaz a dökülen dere. Göztepe nin güney yamaçlarından inen sel.

Küçüksu Deresi

Anadoluhisarı civarındaki kafelerde oturabilir, yemek yiyebilir veya Göksu Deresi nin yakınlarında gezinti yapabilirsiniz. Giriş ücreti 3Tl. olan Rumeli Hisarına da.

Göksu Ve Küçüksu Deresi'ne Nasıl Gidilir?

Anadoluhisarı amp; Rumelihisarı – Göksu ve Küçüksu Deresi ne Nasıl Gidilir? Kahvaltı Yerleri Fiyatları Nelerdir? Beykoz/İstanbul En başta söylemek isterim ki sırf.

Küçüksu Deresi Arşivleri

Küçüksu Deresinin İçler Acısı Hali-Küçüksu Deresi, İstanbul Boğazı nın Anadolu yakasında, Kandilli ile Anadoluhisarı arasında Boğaz a dökülen dere.

Küçüksu Deresinin İçler Acısı Hali

0 Çevre sakinlerinin iddiasına göre, İSKİ nin arıtma tesisi çalışmadığı için Küçüksu Deresi nden akan pis su denize boşalıyor. Balıkların bile telef.

Küçüksu'da Ölümcül Kirlilik!

Anadoluhisarı, Göksu ve Küçüksu keyifli bir kahvaltı için her bütçeye hitap eden boğaz ya da Göksu deresi kenarında pek çok seçenek sunar.

Anadoluhisarı Göksu Küçüksu Kahvaltı Mekanları

Büyük ve Küçük Göksu nun Küçüksu meydana getirdikleri iki vadi boyunca uzanan semt eskiden bir mesire alanı olarak kullanılırdı. Derelerin.

Göksu Ve Küçüksu

Küçüksu Deresi ve halk yaşamı. 1975 li yıllara kadar Küçüksu Deresi nin sanki bir gelinin nazlı edası gibi büyüleyici güzelliğinin yanıbaşında.

Küçüksu Deresi Ve Halk Yaşamı

Küçüksu Deresinin Islah Çalışmaları kapsamında 5.600 metre dere ıslahı, 16 km kanalizasyon hattı, 11.2 km yol inşaatı, 215.000 m3 kazı, 22.000 m3 beton ve.

1