Pazartesi20.05.2024

KPSS'de kopya

KPSS'de kopya haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kpss'de Kopya

2010 KPSS de kopya iddiası ile adliyeye sevk edilen 69 kişiden, 62 si tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi, 7 kişi serbest bırakıldı.

Paralel Kpss'cilerin İfadeleri De Kopya Çıktı

Kamu Personeli Seçme Sınavı ndaki KPSS usulsüzlük iddiasıyla düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin sorguları devam ediyor.

Kpss'de Kopya Çekilmesi

kpss yi düzenleyen ösym nin görevini tam başarıyla yerine getirememiş olması demektir. öte yandan sınavda kopya çekenler var diye sınavın tekrarlanması.

Kpss'de Kopya Çekenlere Ne Oldu?

4 Türkiye Gazetesi yazarı Yıldıray Oğur, 3 yıl önce KPSS sınavında yaşanan kopya skandalını ve hemen ardından başlatılan soruşturmayı.

Savcılıktan Kpss'de Kopya Açıklaması

2 2010 daki Kamu Personel Seçme Sınavı nda KPSS kopya çekildiği iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında dün sabah Ankara merkezli.

Kpss'de Kopya İddialarına Polis Operasyonu

3 Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı nın Kamu Personel Seçme Sınavı nda KPSS kopya iddialarıyla ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında bu.

Kpss'de Kopya Skandalı

2010 ve 2012 KPSS sonuçları soruşturmasını devralan savcı büyük bir skandalla karşılaştı. 2012 sınavında kopya çekerken suçüstü yakalanan.

Kpss'de Kopya Davası 62 Kişiye Tutuklama Talebi

3 2010 KPSS de kopya iddiası ile adliyeye sevk edilen 69 kişiden, 62 si tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi, 7 kişi serbest bırakıldı.

2010 Kpss'de Kopya Çeken Kari

2010 KPSS sorularının sınavdan önce ele geçirilmesine ilişkin yürütülen Soruları çalarak sınavda yüksek başarı elde eden ve.2010 kpss de kopya çeken .

Kpss'de Kopya İddialarıyla İlgili 2 Gözaltı

3 KPSS sınavında kopya iddiaları üzerine Bursa da bir PTT görevlisi ile bir öğretmen gözaltına alındı.

KPSS soruşturması son durum: 62 kişiye tutuklama talebi

ASAYİŞ

3342 Gün 3 Saat 19 dk. önce yayınlandı

1