Pazartesi29.04.2024

Kötü yola sapmış kadın

Kötü yola sapmış kadın haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kötü Yola Sapmış Kadın

Türk Dil Kurumu nun TDK, Müsait kelimesinin karşılığı olarak kolayca flört edebilen kadın tanımından sonra Esnaf kelimesinin karşılığı.

Tdk'dan 'esnaf' Tanımı Kötü Yola Sapmış Kadın

edebilen kadın olarak tanımlanmasının ardından bir skandal tanım daha ortaya çıktı. TDK, esnafı kötü yola sapmış kadın olarak tanımladı.

Esnaf Kötü Yola Sapmış Olan Kadın

TDK Türk Dil Kurumu bir skandala daha imza attı. Kurumun resmi internet sitesindeki sözlüğünde, esnaf kelimesini Kötü yola sapmış olan.

Birgün

Türk Dil Kurumu nun TDK müsait kelimesinin karşılığı olarak kolayca flört edebilen kadın olarak tanımlanmasının dikkat çekmesinin.

Tdk'ya Göre Esnaf Kötü Yola Sapmış Kadın.. Haberi

Esnaf kelimesinin karşılığı olarak kötü yola sapmış olan kadın anlamının nasıl çıktığı hakkında TDK dan açıklama bekleniyor. Facebook Twitter.

Tdk Esnaf Kötü Yola Sapmış Kadın Mı Çeviri Skandalları

TDK ya göre Esnaf neymiş kötü yola sapmış kadın mı, esnaf kötü yola sapmış kadın, Türk Dil Kurumu skandalları 23 Mart 2015, TDK haberleri.

Kötü Yola Sapmış Olan Kadın

tdk ya göre esnaf demektir. esnaf demek kötü yola sapmış yollu kadın demekmiş. ahaha.

Tdk'dan Bir Skandal Daha!

2 Türk Dil Kurumu nun TDK web sitesindeki sözlükte esnaf kelimesinin anlamı Kötü yola sapmış olan kadın olarak tanımlanıyor. Mutluluğun.

Tdk'ya Göre 'esnaf' Kötü Yola Düşmüş Kadın Demek

Sözlükte, esnaf sözcüğünün anlamları arasında, Kötü yola sapmış olan kadın ifadesi kullanılıyor. TDK, kelime anlamını örneklerken, Esnaftan.

Tdk Esnaf; Kötü Yola Sapmış Kadın!

Esnaf kelimesinin karşılığı olarak kötü yola sapmış olan kadın anlamının nasıl çıktığı hakkında TDK dan açıklama bekleniyor.

Kötü Yola Sapmış Kadın İle Etiketlenen İçerikler

Haber, son dakika haberleri, spor, ekonomi ve siyaset haberlerini ilk önce okumak için Haber Ateşi ni tercih etmelisiniz.

Tdk'ya Göre 'esnaf' Kötü Yola Düşmüş Kadın Demek

22 Sözlükte, esnaf sözcüğünün anlamları arasında, Kötü yola sapmış olan kadın ifadesi kullanılıyor. TDK, kelime anlamını örneklerken, Esnaftan.

''esnaf Kötü Yola Sapmış Kadın Mış....

ESNAF :KÖTÜ YOLA SAPMIŞ KADIN MIŞ. AÇIKLAMA:TDK. See Translation. Like · Comment. Suna Kuru, Zuhal Aydın, Kahraman Aydemir and 4 others like.

Böyle Buyurdu Tdk Esnaf; Kötü Yola Sapmış Kadın!

Türk Dil Kurumu nun TDK, Müsait kelimesinin karşılığı olarak kolayca flört edebilen kadın tanımından sonra Esnaf kelimesinin karşılığı.

Tdk'dan Skandal 'esnaf' Tanımı Kötü Yola Sapmış Kadın Haberi Oku

Sözlükte esnaf kelimesi kötü yola sapmış olan kadın olarak tanımlanırken, Esnaftan bir kadın ifadesiyle de örneklendiriliyor. Anahtar.

Esnaf Kötü Yola Sapmış Olan Kadın Sondakika Haberler Haber

Kurumun resmi internet sitesindeki sözlüğünde, esnafkelimesini Kötü yola sapmış olan kadın olarak tanımlandı. Daha öncesinde de.

Tdk'dan Bir Skandal Tanım Daha! Esnaf Kötü Yola Sapmış Olan

. ardından şimdi de Esnaf kelimesinin tanımını görenler şok yaşadı! Sözlükte esnaf kelimesi kötü yola sapmış olan kadın olarak tanımlandığı görülüyor.

Tdk'ya Göre Esnaf Kötü Yola Düşmüş Kadın Haberi

Türk Dil Kurumu nun TDK web sitesindeki sözlükte esnaf kelimesinin anlamı Kötü yola sapmış olan kadın olarak tanımlanıyor.

Tdk Esnafa Kötü Yola Sapmış Kadın Diyor

TDK esnafa kötü yola sapmış kadın diyor. Türk Dil Kurumu nun sözlüğünde yer alan kelime açıklamaları tartışmalarına bir yenisi daha eklendi.

Tdk'ye Göre Esnaf Kötü Yola Düşmüş Kadın!

Esnaf: Kötü yola sapmış kadın. Yani? Satış yapıyor işte. Eeee? Kendini satıyor ya . Peki, arkadaş, diyelim ki esnafın böyle bir tanımı var. Kendini.

Türk Dil Kurumu'nun şok esnaf tanımı

GENEL

3323 Gün 4 Saat 51 dk. önce yayınlandı

1