Pazar28.04.2024

Konya Tropikal Kelebek Bahçesi

Konya Tropikal Kelebek Bahçesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Konya Tropikal Kelebek Bahçesi

BİNLERCE KELEBEĞİN KONYA GÖÇÜ. Bir tırtılın kelebek olma hikayesini keşfedeceğiniz, tek bir gün içerisinde tropikal ormanlara, Buz Denizi kıyılarına ait .

Selçuklu Aşkın Kanatları Tropikal Kelebek Bahçesi

Selçuklu Aşkın Kanatları Tropikal Kelebek Bahçesi, Selçuklu, Konya. 273 beğenme · 7 kişi bunun hakkında konuşuyor · 23 kişi buradaydı. 10.567 m² alan.

Konya Tropikal Kelebek Bahçesi

Konya Tropik Kelebek Bahçesi ve Böcek Müzesi projesi KTKB Türkiye için türünün ilki olacak ve ziyaretçilere kelebek ve böcekleri kendi yaşam alanlarında .

Konya Tropik Kelebek Bahçesi Ve Böcek Müzesi

Ancak Konya ya göç eden 10 bin kelebeğin hikayesi ise biraz daha farklı. farklı türlere ait 10 bin kelebek Konya da inşa edilen Tropikal Kelebek Bahçesi için.

10 Bin Kelebeğin Konya'ya Göç Hikayesi

Avrupa nın en büyük kelebek uçuş alanına sahip ve içerisinde 15 farklı türde binlerce kelebeğin uçtuğu Konya Tropikal Kelebek Bahçesi nin.

Konya Tropikal Kelebek Bahçesi

Konya nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Aşkın Kanatları Konya Tropikal Kelebek Bahçesi nin yüzde 90.

Selçuklu'ya Bahar Kelebeklerle Gelecek

Başkan Altay, yapımı tamamlanan Avrupa nın en büyük kelebek uçuş alanına sahip Aşkın Kanatları Konya Tropikal Kelebek Bahçesi ni,.

Tropikal Kelebek Bahçesi Açılıyor

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Altay, Konya ya Burada tropik kelebek bahçesi ve böcek müzesinden oluşan bir tesis inşa.

Altay Konya'ya Simge Bir Eser Kazandıracağız

Başkan Altay Aşkın Kanatları Konya Tropikal Kelebek Bahçesini Basına Tanıttı. SELÇUKLU YA BAHAR KELEBEKLERLE GELİYOR. Selçuklu.

Konya Selçuklu'da Tropikal Kelebek Bahçesi açılıyor

GENEL

3223 Gün 22 Saat 12 dk. önce yayınlandı

1