Perşembe02.05.2024

Konya-Karaman karayolu

Konya-Karaman karayolu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Konya

Kaza, saat 21.45 sıralarında Konya-Karaman Karayolu nda Konya ya 30 kilometre kala İçeriçumra Mahallesi nde meydana geldi. Edinilen.

33. Şube Şefliği Karaman

TESİSİN ADI. YOLUN ADI. TELEFON. 33.KARAMAN ŞB. Karaman Şehir Mrk. 338 - 213 92 95. Karapınar Bakımevi. Konya-Karapınar. 332 - 755 10 84.

Konya

Konya ile Karaman yol haritası, güzergahı ve yol tarifini görüntülemektesiniz. mesafe bilgilerinin tamamı Karayolları Genel Müdürlüğünün resmi verileri ile.

Konya

Aslında virajı ve tepesi olmayan bu yola, Konya-Karaman Karayolu demekte doğru değildir. Doğru olsa bile eksik olur. Bu yol, İç Anadolu yu Akdeniz e bağlayan.

Konya Karaman Arası Yol Rota Haritası

Konya Karaman Arası Karayolu Yol Tarifi, Konya Karaman Rota Planlama, Konya Karaman Yol Haritası, Konya Karaman İller Arası Mesafe Hesaplama, Rota.

Konya Karaman Yolu Haritası Merkez

Konya Karaman Yolu 37.229881 enlem ve 32.960552 boylamda yer almaktadır. Semt/Mah olarak Konya Karaman Yolu ve Merkez ilçesine bağlıdır. Konya.

Konya

Konya, Karaman yol haritası ve yol tarifi. Konya dan Karaman a Nasıl Gidilir? Yol Haritası » Konya Karayolu Mesafesi, 70 mil, 113 km, 1 saat 36 dakika.

Haber Hava Durumu Raporu! Türkiye Esaret Yaşıyor! Haberi

Aksaray- Adana karayolu, tipi nedeniyle ulaşıma kapanırken Bolu Karaman- Konya, Karaman-Ereğli ve Karaman-Mut yolu, yoğun kar yağışı.

Konya Karaman Arası Mesafe Kaç Kilometre Yol Tarifi Yol Haritası

Konya Karaman Arası Mesafe Kaç Kilometre, Kaç Saat, Konya - Karaman Yol Tarifi, Konya - Karaman Nasıl Gidilir, Konya - Karaman Yol Haritası, Güzergah.

Konya-Karaman yolunda trafik kazası

ASAYİŞ

3315 Gün 0 Saat 48 dk. önce yayınlandı

1