Perşembe09.05.2024

Köksal Şakalar

Köksal Şakalar haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kaymakam

Tarihli Kararname ile Bozüyük İlçemiz Kaymakamlığına atanan Kaymakam Köksal ŞAKALAR 09/09/2013 tarihinde İlçemizdeki görevine başlamıştır.

Köksal Şakalar Haberleri

Köksal Şakalar haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Köksal Şakalar kimdir, hayatı ve biyografisi. Bozüyük te Mehmet Akif Ersoy Anıldı.

Köksal Şakalar

2013 yılı Temmuz ayı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Bozüyük Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Köksal Şakalar, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Köksal Şakalar Haberleri Ve Köksal Şakalar Videoları Fotoları

Köksal Şakalar haberleri, videoları, fotoları, Köksal Şakalar hakkında son dakika ve güncel gelişmeler, video, haber, foto galeri, Köksal Şakalar seyret,Köksal.

Kaymakamı Protesto Ettiler

Samsun un Tekkeköy İlçesin de esnaflık yapan vatandaşlar İlçe Kaymakamı Köksal Şakalar ı bulunduğu lojmanın önüne gelerek Köylerine.

Muhtarlar Kaymakam Köksal Şakalar İle Bir Araya Geldi

Bilecik in Bozüyük ilçesindeki muhtarlar, sıkıntı ve isteklerini anlatmak için davet ettikleri İlçe Kaymakamı Köksal Şakalar dan umdukları.

Muhtarlar Kaymakam Köksal Şakalar İle Bir Araya

Bilecik in Bozüyük ilçesindeki muhtarlar, sıkıntı ve isteklerini anlatmak için davet ettikleri İlçe Kaymakamı Köksal Şakalar dan umdukları cevapları alamad.

Bozüyük'ten Kısa Kısa Bozüyük Kaymakamı Köksal Şakalar Özürlü

Bilecik: Bozüyük Kaymakamı Köksal Şakalar, Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneği ni ziyaret etti.

Başvursunlar Yardım Alırlar' Sözüne Tepki

2 Tekkeköy Kaymakamı Köksal Şakalar a iktidar partisi olan AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş sahip çıktı. CHP İlkadım İlçe Başkanı Erkan Akyüz.

Bozüyük Kaymakamı Sn. Köksal Şakalar Okulumuzu Ziyaret Etti.

Bozüyük Kaymakamı Sayın Köksal ŞAKALAR, okulumuzu ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında okulumuz idareci ve öğretmenleriyle görüşen.

1