Cumartesi04.05.2024

Kızılay

Kızılay haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kızılay Nasıl Gidilir?

Kızılay Gıda Kolisi Bağışı. Aşevlerine Nakdi Bağış Projesi. Zekat. Kızılay Gıda Kart. Vekaleten Adak. Mobil Mutfak Konteynırı Bağışı. Acil Afet Çadırı Bağışı.

Türk Kızılayı

Dünyadaki yardım kuruluşları arasında ilk sıralarda yer alan Türk Kızılayı, dünya başkenti İstanbul da açtığı şube başkanlığıyla insanlığa hizmet yarışında yeni.

Şubeler

BOĞAZDA KIZILAY BAYRAĞI DALGALANIYOR. 12 Haziran 2013 Çarşamba 11: 17. Kızılay Bayrağı, Türk Kızılayı nın kuruluşunun 145. yıl dönümünde boğaz.

İletişim

18 Mart Çanakkale Zaferinin 100. yıl dönümü ve Şehitler Günü münasebetiyle Kızılay Erzincan Şubesi Gençlik Kolları üyesi gençler.

Bağış

Kızılay Şubeleri - Sağlık Güzellik - Kent Rehberi organizasyonları Kent rehberi, adresler, mekanlar, telefonlar, istanbul.tr, Tükiye nin ilk İstanbul şehir rehberi .

Kurumsal

Kızılay ın toplumun kan verme sorununa dikkat çekmek için başlattığı kampanya.

Kızılay İstanbul Şube Başkanlığı Açılışı

The latest Tweets from Türk Kızılayı TurkKizilayi: İstanbul da da Çananakkale Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz. BizOradaydık http://t.co/SO2m72BYpK

Türk Kızılayı İstanbul Başkanlığı

Merkezimizde Acil Servis, Göz Hastalıkları, Ortopedi, Cildiye, Psikiyatri, Diyet – Beslenme, Estetik ve Plasyik cerrahi, Kardiyoloji, Dahiliye, Fizik Tedavi ve.

Kızılay

Kızılay Resmî adı: Türkiye Kızılay Derneği, Türk Kızılayı olarak da bilinir, eski adı Hilal-i Ahmer Cemiyeti, Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Hareketi nin temel.

Kızılay Şubeleri

Atla: kullan, ara. Kızılay şu anlamlara gelebilir; bir yardım kurumu. Kızılay Maden Suyu, Türk Kızılayı na bağlı ve kaynağı Gazlıgöl de olan maden suyu.

Kan Hizmetleri

Türk Kızılayı, Ankara. 96.229 beğenme · 23.794 kişi bunun hakkında konuşuyor. Türk Kızılayı nın resmi Facebook sayfasıdır. kizilay.org.tr.

Türk Kızılayı Turkkizilayi

Türk Kızılayı Tıp Merkezi ve Hastaneleri. Kayseri. Türkiye Tekstil Sanayi İşverenleri Sendikası Hastanesi. Konya. Ticaret Borsası Hastanesi. Kartal. Kartal Tıp

Altıntepe Tıp Merkezi

Kızılay Maden Suyu.

Türk Kızılayı

Türk Kızılayı bu yıl 146. yaşını kutluyor. gelen kurumumuzun; 146. yaşı Karaköy iskelesinde düzenlenen etkinlikte Kızılay ın asıl sahibi olan halk ile kutlandı.

Kızılay

Kızılay Derneği Özel Ticaret Borsası Hastanesi. ŞÜKRAN MH.TAŞKAPU MEDRESE SK.NO:7. MERAM /KONYA. Tel: 0332 3514100. Fax:0332 3519702

Türk Kızılayı

Kızılay a yeniden hayat veren alışveriş merkezi, 20 bin metrekare alana sahip. Mimarisiyle dikkat çeken alışveriş merkezi, güneş ışığını içeri alan dev cam.

Türk Kızılayı Sağlık Grubu

Kızılay ile ilgili en güncel posta.tr ve posta gazetesi arşivi haberleri, .

Kızılay Maden Suyu

Ankara da Kızılay ve Bahçelievler semtlerinde sinemaseverlere hizmet veren sinema ve kültür merkezi. Koltuklar rahat görüş imkanı sağlamak için stadyum.

İletişim

Commentrequired. kulup. Previous Next. Kızılay Gönüllüsü Olmak istermisiniz. Kızılay a yardım dünyaya yardımdır. 2868′e tüm operatörlerden kısa mesaj 5 .

Kızılay Avm

Kızılay. 500 kişilik salon; 3 VIP toplantı salonu yerleşime göre 10-22 kişilik; Localara özel sunumlar; Modern ve yöresel iç mimari; Sigara içilebilir ön bahçe.

Kızılay İle İlgili Tüm Haberler Ve

Ankara Büyülü Fener Kızılay. Sinemalarıma ekle. Hatay Konak No:18, Çankaya, Ankara. 18 Çar; 19 Per. Son Mektup. 11:00; 13:30; 16:05; 18:40; 21:15.

Büyülü Fener Sinemaları Vizyondaki Filmler

Pizza Hut Kızılay, Ankara şubesinden online sipariş vermek için lokanta menüsünden seçiminizi yaparak yemek siparişinizi verebilirsiniz.

Kızılay İlk Yardım Egitim Filmi

Kentucky Fried Chicken Kızılay, Ankara şubesinden online sipariş vermek için lokanta menüsünden seçiminizi yaparak yemek siparişinizi verebilirsiniz.

İletişim

EGO Genel Müdürlüğü Trafik Kameraları projesi ile 7 gün 24 saat canlı olarak Ankara trafik yoğunluğununu takip edebilirsiniz.

Kızılay

Kızılay ODTÜ Şube Başkanlığı. ODTÜ Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü ODTÜ SRM. TEL: 0 312 210 40 16- 210 49 18. FAKS: 0 312 210 79.

Kızılay Ankara Sinema Salonları

Kızılay daki Restoranlar, Kızılay, Ankara Restoranlar - Kızılay, Ankara Pub, Lounge ve Barlar için Menü, Yorum ve Fotoğraflar.

Pizza Hut Kızılay Ankara Online Sipariş

Türk Kızılayı haberleri, son dakika türk kızılayı haber ve gelişmeleri burada. Türk Kızılayı Batı Karadeniz Bölge Toplantısı.

Türkiye’ye giriş yapan Türkmen sayısı hakkında açıklama

GENEL

3076 Gün 16 Saat 1 dk. önce yayınlandı

Dündar ve Gül'ün tutuklanmasını protesto eden gruba polis müdahelesi

ASAYİŞ

3080 Gün 9 Saat 48 dk. önce yayınlandı

Erdoğan: 'Kimse kimseyi kandırmasın'

POLİTİKA

3082 Gün 21 Saat 29 dk. önce yayınlandı

HDP Genel Merkezine saldırı

POLİTİKA

3159 Gün 17 Saat 4 dk. önce yayınlandı

Ankara Çankaya'da metroda Suriyeli çocuk dövüldü

ASAYİŞ

3167 Gün 21 Saat 59 dk. önce yayınlandı

Ankara'da terör protestosu

GENEL

3183 Gün 12 Saat 11 dk. önce yayınlandı

Ankara Kızılay'da silahlı kavga: 1 yaralı

ASAYİŞ

3194 Gün 22 Saat 14 dk. önce yayınlandı

1 2 3 4 >