Cumartesi18.05.2024

Kastabala-Hierapolis Antik Kenti

Kastabala-Hierapolis Antik Kenti haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kastabala

Osmaniye de bulunan ve Çukurova nın Efes i olarak adlandırılan Kastabala- Hierapolis Antik Kenti nin tarım arazisi olarak kullanılması ve antik.

Kastabala

Home Etiketler Posts tagged with Kastabala Antik Kenti Osmaniye de Çukurova tarihine ışık tutan 6 bin yıllık Kastabala Hierapolis Antik Kenti nde yapılan.

Kastabala Antik Kenti

Kastabala Hierapolis Antik Kenti, Osmaniye Picture: Kitabe - Check out TripAdvisor members 178 candid photos and videos of Kastabala Hierapolis Antik Kenti.

Kitabe

0 Kentin antik devirdeki diğer bir adının da Hierapolis olduğu ancak 1890 yılında İngiliz araştırmacı Th. Bent tarafından burada bulunan antik.

Kastabala Antik Kenti

Kastabala Antik Kenti, Osmaniye Resim: getlstd_property_photo - TripAdvisor üyelerinin 177 gerçek Kastabala Antik Kenti fotoğrafına ve videosuna bakın. Hierapolis Kastabala middot; Önceki resim grubu. 1-6 / 9. Kastabala Antik Kenti hakkındaki.

Getlstd_Property_Photo

45 mekanına 7 ziyaretçiden 297 fotoğraf ve Kastabala - Hierapolis Antik Kenti tavsiyeye bak. Roma mimarisinin şaheserlerinden mutlaka görmelisiniz ..

Kastabala

3 Osmaniye de bulunan ve Çukurova nın Efes i olarak adlandırılan Kastabala- Hierapolis Antik Kenti nin tarım arazisi olarak kullanılması ve antik.

Osmaniye'de Antik Kentin Ortasına Buğday Ektiler

Kastabala-Hierapolis Antik Kenti hakkında en son ve en doğru haberler Mynet haber farkı ile bu sayfada. Kastabala-Hierapolis Antik Kenti Haberleri için.

Kastabala

Bu antik kentin adı ancak 19. yy. sonunda burada bulunmuş olan antik yazıtlar sayesinde Hieropolis- Kastabala olarak belirlenebilmiştir.

Osmaniye'de Kastabala-Hierapolis Antik Kenti'ne ekin ekildi

KÜLTÜR-SANAT

3330 Gün 7 Saat 44 dk. önce yayınlandı

1