Cumartesi04.05.2024

Kararlılık Fırtınası

Kararlılık Fırtınası haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kararlılık Fırtınası

Yemen de Suudi Arabistan öncülüğünde başlatılan Kararlılık Fırtınası operasyonuna katılan uçakların, Hacce kentindeki bir kampa.

Kararlılık Fırtınası

4 Suudi Arabistan, Yemen de ilerleyişini sürdüren Husi militanlarına karşı Kararlılık Fırtınası operasyonunu başlattı. Suudi Arabistan ın ABD.

Yemen'de 'kararlılık Fırtınası' Operasyonu

2 Pakistan Dışişleri Bakanlığı Müşteşarı Eyzaz Ahmet Çodri, Suudi Arabistan ın güvenliğine karşı olası bir tehlike konusunda görüşmelerde.

Yemendeki Kararlılık Fırtınası Operasyonu

21 Libya da Ulusal Kurtuluş Hükümetinin, Yemen de Husi ilerleyişine karşı başlatılan Kararlılık Fırtınası operasyonuna destek verdiği belirtildi.

Yemen'deki Kararlılık Fırtınası Operasyonu

23 BEYRUT AA - Lübnan Müslüman Alimler Heyeti, Yemen de Husi ilerleyişine karşı başlatılan Kararlılık Fırtınası operasyonuna destek.

Yemendeki Kararlılık Fırtınası Operasyonu

3 Yemen de Suudi Arabistan ın önderliğindeki koalisyonun başlattığı Kararlılık Fırtınası adı verilen hava operasyonu, bazı kilit noktaları.

'kararlılık Fırtınası' Nasıl Başladı?

2 Kararlılık Fırtınası operasyonu çerçevesinde, gece düzenlenen hava saldırılarında, Yemen in başkenti Sana daki Deylemi askeri üssü, 1. zırhlı.

Kararlılık Fırtınası Operasyonu Hız Kesmeden Sürüyor

2 Yemen deki Kararlılık Fırtınası operasyonu hakkında bilgi veren Yemen Dışişleri Bakanı Yasin, ülkedeki Husilere yönelik operasyonunun kısa.

Kararlılık Fırtınası Kısa Sürmeli

Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin Kararlılık Fırtınası operasyonu kapsamında akşam saatlerinde başkent Sana ya bombardıman başladı.

Yemen operasyonu sona erdi

DÜNYA

3299 Gün 21 Saat 33 dk. önce yayınlandı

Yemen Operasyonu Son Durum

DÜNYA

3322 Gün 7 Saat 29 dk. önce yayınlandı

1