Pazartesi20.05.2024

Karamürsel

Karamürsel haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Karamürsel Belediyesi

Belediye hizmetleri ve ilçenin tanıtımı ile haberler, fotoğraflar ve iletişim sayfası bulunuyor.

Karamürsel

Karamürsel Kocaeli ne bağlı bir ilçedir. Kocaeli körfezinin güneyinde yer alır. Gölcük ile Yalova arasındadır. Karamürsel sahilinin güzelliğiyle tanınmıştır.

Karamürsel

SEDAŞ, yaptığı açıklamada bakım çalışması nedeniyle, Karamürsel de kesintiler olacağını 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü Karamürsel de kutlandı.

Haberkaramursel Karamürsel Gazetesikaramürsel Haber

Akparti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın, önceki gün temayül yoklaması için İzmit e giderken geçirdiği trafik kazası sonucu yaraland.

Karamürsel Aktif Haber Kocaeli Yalova Gölcük Altınova Haberleri

Türkiye ve yurt dışından 172 akademisyenin katılımıyla yapılacak Uluslararası Karamürsel Alp ve Kocaeli Tarihi Sempozyumu nda, Türk.

Karamürsel

Karamürsel Kaymakamlığına ait kurumsal bilgiler ve güncel haberlerin yer aldığı Kaymakamlık sitesi.

T.c. Karamürsel Kaymakamlığı

Güncel Karamürsel haberleri, son dakika Karamürsel haber ve gelişmeleri. Karamürsel hava durumu, namaz vakitleri, sinemaları ve Karamürselspor.

Karamürsel Haberleri

Karamürsel, Karamürsel, Turkey. 12.190 beğenme · 492 kişi bunun hakkında konuşuyor. İnsanı ruhuyla barıştıran, huzuru insana bahşeden dünyadan ayrı bir.. .

Karamürsel

Karamürsel Belediyesi, Karamürsel, Turkey. 2.054 beğenme · 374 kişi bunun hakkında konuşuyor. Karamürsel Belediyesi Resmi Sayfası.

Karamürsel Belediyesi

Kurumsal bilgiler ve hekim listesi ile haberler, hekim çalışma saatleri ve laboratuvar sonuçları bölümü bulunuyor.

Karamürsel

KARAMÜRSEL haberleri, Kocaeli de yayın yapan, bölgenin en büyük en güncel haber sitesi. Susmayan susturulamayan gazete..!

Kocaeli Karamürsel Devlet Hastanesi

İl ve İlçe Merkezlerinde 5 Günlük Tahmin | KOCAELİ - KARAMÜRSEL. Yükseklik: 6 m. Boylam: 29° 37 D. Enlem: 40° 41 K. Gün Batımı: 18:18. Gün Doğumu: 05:.

Karamürsel Haberleri

Başdeğirmen,alabalık, alabalık tarifi, alabalık tarifi, alabalik, karamürsel balık, alabalık tesisleri, alabalik, alabalık tarifi, alabalık, alabalık avı, alabalık avı, otel,.

Karamürsel

Okul ve kadrosunun tanıtımı ile fotoğraflar, dökümanlar ve iletişim sayfası bulunuyor.

Başdeğirmen Alabalık Karamürsel Kocaeli Konaklama Evleri Kocaeli

Okul ve kadrosunun fotoğraflarla tanıtımı ile iletişim ve ulaşım bilgileri yer almaktadır.

Kocaelý

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI. KOCAELİ - KARAMÜRSEL - Güzelkıyı Ortaokulu 2014 1. Dönem TEOG sınavlarında, okulumuz Karamürsel birincisi olmuştur.

Kocaelý

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI. KOCAELİ - KARAMÜRSEL - Atatürk Ortaokulu. Görme Engelliler | Site Haritası | E-Posta. Derslik Sayısı: 26. Öğretmen Sayısı: 39

Güzelkıyı Ortaokulu

Talaşlı İmalat ve Kaynak Atölyesi Karamürsel Meslek Yüksekokulu bünyesinde Torna, Freze, Giyotin ve Matkap Tezgahlarının bulunduğu Talaşlı üretim atölyesi .

Kocaelý

Kurumsal bilgiler ile ilçedeki okulların listesi ve irtibat adresleri bulunmaktadır.

Karamürsel Meslek Yüksekokulu

Karamürsel Weather. Oturum aç , °C. Türkiye Hava Durumu

1