Çarşamba08.05.2024

Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi

Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ktü

Bu tarihten sonra akademik ve idari kadro ile fiziksel imkanlar bakımından hızlı bir gelişme gösteren Farabi Hastanesi nin, 1992 yılında ihale edilerek 1993.

İletişim

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi. 13 Şubat 2014 tarihinde KTÜ Farabi Hastanesi Ortopedi bölümünde menüsküs ameliyatını.

Dahili Tıp

Mide bulantısıyla hastaneye gitti,10 santimetre tümör çıktı. 23.2.2015 09:51:28. Piknikte kalp krizi geçirdi. 16.11.2014 19:59:15. Aile Hekimleri Konya da Buluştu.

Hasta Tetkik Ve Sonuç

Karadeniz Teknik Üniversitesi KTÜ Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırıda.

Yönetim

Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Uygulama Araştırma Merkezi Farabi Hastanesi Randevu Alma. Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Uygulama Araştırma.

İç Kontrol Dökümanları

Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi, Trabzon nerede, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi ye nasıl gidilir? Karadeniz Teknik Üniversitesi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi

Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi ;doktor listesi, adres , telefon , ulaşım , harita ile yol tarifi ve diğer iletişim bilgileri,Üniversite Mh., Karadeniz.

1