Pazartesi06.05.2024

Karacasu Kavşağı

Karacasu Kavşağı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Bolu'da Karacasu Kavşağı'na Önlem İsteği Bolu Haber

BOLU AA - BBP Bolu İl Başkanı Mahmut Alan ve parti üyeleri, kazaların yoğun olarak yaşandığı Karacasu Kavşağı nda önlem alınmasını.

Karacasu Kavşağı

Anasayfa » karacasu kavşağı . karacasu kavşağı ile Etiketlenen Konular. Işık İhlali Ölüm Getirdi! Işık ihlali yüzünden meydana gelen trafik kazası 3 kişilik.

Karacasu'ya Yapılan Kavşak Bir Kazaya Daha Sebebiyet Verdi

Karacasu da yapılan döner kavşakta 15 gun ıcınde 3. defa kaza oldu. Şu an kış olmasıne rağmen, kazaların önüne geçilemiyor. Yazı düşünmek bile istemiyorum .

Kırmızı Işık Faciası 3 Ölü

8 Kaza, bu sabah saat 08.30 sıralarında Kuyucak ilçesi yakınlarındaki Aydın- Denizli karayolu Karacasu Kavşağında meydana geldi. Aydın dan.

Bbp Ölüm Kavşağı'nda; Karacasu Üvey Evlat Mı?

BBP İl Başkanı Mahmut Alan ve partililer, ölümlü ve maddi kazalarla son zamanlarda gündemde ki yerini koruyan Karacasu ya çıkartma yaptı..

Tavasfm

Tavas Karacasu kavşağı yol yapımı nedeniyle halen tek şerit olarak verilen yolda halkın tepkisine rağmen kavşakta yolu yapan şirket yetkilileri önlem almıyor.

Tavas Karacasu Kavşağımıza Sinyalizasyon...

Hüseyin Kocabıyıkcı emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun eski cezaevinin yanına orayada ihtiyaç var zamanla olacacak bunlar karacasu kavşağı güzel.

Mhp'li İsim Korkunç Kazada Hayatını Kaybetti!

5 Kaza, bugün saat 08.30 sıralarında, Denizli- Aydın Karayolu üzeri Karacasu Yol Kavşağı nda meydana geldi. Ortaokul 6 ıncı sınıf öğrencisi ikiz.

Vali Zahteroğulları Kavşaklara El Attı

İlimizde kazaların en çok meydana geldiği Karacasu Kavşağı, Filiz Makarna Kavşağı ve Org. Eşref Bitlis Kışlası kavşağı için Bolu Valisi Ahmet.

Aydın Kuyucak'ta trafik kazası: Kamyon otomobile çarptı

ASAYİŞ

3307 Gün 18 Saat 16 dk. önce yayınlandı

1