Cuma17.05.2024

Kara Ada

Kara Ada haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Karaada48400

Karaada, Ege Denizi nde, Bodrum Körfezi içinde bulunan küçük bir adadır. Yat turlarının bilinen bir durağı ve popüler bir turizm bölgesidir. Orta Çağ a kadar.

Kara Ada

coğrafi konum olarak ise; enlem: 36.974 ve boylam: 27.463 koordinatlarındadır. Kara Ada yakınındaki yerlerden biri ise Çelebi Adası olup, 7,11 km. uzaklıktadır.

Karaada Muğla

Bodrum açıklarında bulunan Karaada 99 yıllığına kiralandı. Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü nün MTA 9.Etap Jeotermal ihalesi.

Kara Ada Haritası Muğla 36° 58 Dk 26 Sn. Kuzey 27° 27 Dk. 45 Sn

Makilik ve kayalık arazilerden oluşan Kara Ada ya önceki yıllarda terk edilen ve burada üreyen hayvanlar, adada insan yaşamı olmamasından.

Bodrum Karaada 99 Yıllığına Kiralandı

bodrum karşısındaki türk adası yakınlarda birçok da yunan adası var, açıklama bodrum a 4 mil uzaklikta olan karaada sifali sicak suyu ile unludur. bu su bir.

Kara Ada

Şifalı sularıyla ünlü olan adanın antik ismi arkanessos tur. Bodrum a yakın en büyük adadır, limandan günübirlik tekne turlarıyla ulaşabilirsiniz.

Karaada

Bodrum un karşısında ve dört mil uzaklıktaki Karaada hem mavi yolculuk hem de günübirlik gezi teknelerinin uğrak yeridir. Mağara önünde demirleniyor.

1