Pazartesi29.04.2024

kan bağışı ligi

kan bağışı ligi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kan Ligi

Türkiye Süper Lig Futbol takımlarını kapsayan bu Türkiye Kan Bağışı Ligi çalışması kan bağışçılarımızın hangi taraftar grubu içerisinde yer aldıklarını ölçmekle.

Türkiye Kan Bağışı Ligi

türkiye süper lig futbol takımlarını kapsayan bu türkiye kan bağışı ligi çalışması kan bağışçılarımızın hangi taraftar grubu içerisinde yer aldıklarını ölçmekle.

Türk Kızılayı

Türkiye Spor Toto Süper Ligi takımlarının taraftar gücünü kullanarak kan bağışı konusunda kamuoyu oluşturmayı ve bağış sayılarında artış.

Kan Bağışı Ligi

Bu kapsamda hayata geçirilen Kan Bağışı Ligi Projesi kapsamında Spor Toto Süper Lig in 2013-2014 döneminde, futbol tutkunu taraftarın kan.

Kan Bağışı Ligi'nde Galatasaray Birinci

Türk Kızılayının, yeşil sahalardaki rekabeti iyilik yarışına dönüştürmek için başlattığı Kan Bağışı Ligi Projesi nde Galatasaraylılar 66 bin 323.

Kan Bağışı Ligi'nde Lider Galatasaray

Spor Toto Süper Ligi takımlarının taraftar gücünü kullanarak kan bağışı konusunda kamuoyu oluşturmayı ve bağış sayılarında artış sağlamayı.

Kan Bağışı Ligi'ne Hoş Geldiniz

4 Kan Bağışı Ligi ne hoş geldiniz. Aslında, hepimizin içimizde yaşayan ve insanlara iyilik yapmak, hiç tanımadığımız kişilere yardım elini uzatmak.

Türk Kızılayı Kan Bağışı Ligi

2014-2015 futbol sezonunda 84 bin 350 taraftar kan bağışında bulundu. En fazla kan bağışını, Galatasaray taraftarı yaptı. Spor Toto Süper Ligi. Galatasaray.

2. Türkiye Kan Bağışı Ligi'nde Puan Durumu

Ezeli rakiplerin taraftarları bu kez ortak bir hedef için mücadele veriyor. 2. Türkiye Kan Bağışı Ligi tüm hızıyla devam ediyor. Futbolseverlerin yoğu.

Tribun Dergi

Kayıtlı kullanıcılar: 212, 6pas, Ads2012, adskolik, adyghe, afterlife, AGK, ahmedonder, alaaddin_64, aleyaley, Alpaslan1981, Altınpark, Antalyasporlu, Antares,.

Kan bağışı ligi

SPOR

3327 Gün 23 Saat 59 dk. önce yayınlandı

1