Pazartesi29.04.2024

Kaleiçi Yat Limanı

Kaleiçi Yat Limanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kaleiçi Yat Limanı Nasıl Gidilir?

Adres : Kaleiçi Yat Limanı 07100 / ANTALYA. Telefon : 0 242 248 45 33. Faks : 0 242 248 45 30. Birim Yöneticisi : Ahmet UYMAZ Şube Müdürü.

Kaleiçi Yat Limanı

Antalya Kaleiçi nde Attleis Antik Kenti kuruluşundan önce Yat Limanında Korykos adı ile bilinen bir korsan limanı bulunduğu antik kaynaklardan bilinmektedir.

Yat Limanı Ve Kaleiçi Şube Müdürlüğü

Kaleiçi Yat Limanı Antalya / Lara / Kundu fotoğraflarınımı arıyorsunuz? Aşağıda ziyaretçiler tarafından çekilmiş Kaleiçi Yat Limanı fotoğraflarını bulabilirsiniz.

Antalya Kaleiçi Yat Limanı Tekne Turları

Antalya Kaleiçi nde, Attleis Antik Kenti kuruluşundan önce Yat Limanında Korykos adı ile bilinen bir korsan limanı bulunduğu antik kaynaklardan bilinmektedir.

Fotoğraflar Diğer Kaleiçi Yat Limanı Antalya / Lara / Kundu Tatil

Yat Limanı. Liman / Marina. Kaleiçi, 07100 Antalya, Türkiye. Yönlendirmeler. Kredi Kartları: Evet American Express dahil. Toplam Ziyaretçi 37.794.

Yat Limanı

Misafirler Antalya Kaleiçi yat limanında karşılanırlar. Misafirler tekneye alınırlar ve saat 10:00 gibi tekne limandan ayrılır. Teknemiz Konyaaltı Plajı, Falezler,.

Antalya.kaleiçi Yat Limanı Balıkçılar

KALE İÇİ VE YAT LİMANI Antalya limanı bir zamanlar Türkiye nin güney kıyısında Mersin den sonra gemilerin. Antalya / Lara / Kundu / Kaleici Hotels

Antalya Kaleiçi Yat Turu

ANTALYA KALEİÇİ - YAT LİMANI. Antalya da antik çağ kalıntılarına çok az rastlanmaktadır. Görülebilen kalıntıların ilki, eski liman olarak nitelenen liman.

Antalya'da balıkçı teknesi battı: Cemil Baykara öldü

ASAYİŞ

3309 Gün 14 Saat 10 dk. önce yayınlandı

1