Perşembe02.05.2024

kaldırıma çarpan otomobilin takla atması

kaldırıma çarpan otomobilin takla atması haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kaldırıma Çarpan Otomobilin Takla Atması

Yozgat ta kaldırıma çarpan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kaza, Yozgat Erdoğan Akdağ.

Kaldırıma Çarpıp Takla Attı 5 Yaralı

1 Yozgat ta kaldırıma çarpan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. İHA, 19 Mart 2015 Perşembe.

Yozgat'ta Kaldırıma Çarpan Otomobil Takla Atarak Durabildi 5 Yaralı

1 Yozgat ta kaldırıma çarpan Otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kaza, Yozgat Erdoğan Akdağ.

O Anlar Kamerada… Kaldırıma Çarpıp Takla Attı 5 Yaralı Videosunu

12 dak. önce Yozgat ta kaldırıma çarpan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kaldırıma Çarpan Otomobil Yan Yattı 1 Yaralı

Ankara da kontrolden çıkan bir otomobilin kaldırıma çarparak takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kaza sabah saatlerinde Çankaya.

Otomobil Takla Attı Haberleri

Şanlıurfa nın Ceylanpınar ilçesinde otomobilin takla atması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, Kastamonu da yaya kaldırımına çarpan otomobil takla attı.

Takla Haberleri

Kastamonu da yaya kaldırımına çarpan otomobil takla attı. Giresun un Eynesil İlçesine bağlı Kekiktepe Köyünde bir otomobilin takla atması sonucu meydana.

Kaldırıma Çarpıp Takla Attı 5 Yaralı

1 Yozgat ta kaldırıma çarpan otomobilin takla atması neticesi meydana gelen trafik kazasında 5 şahıs yara aldı . Kaza, Yozgat Erdoğan Akdağ.

Takla Atan Araçtan Yara Almadan Çıktı Haberi

Samsun da yoldan çıkarak kaldırıma çarpan ve yaklaşık 20 metre takla atması sonucu hurdaya dönen otomobilin sürücüsü, araçtan burnu bile kanamadan çıktı.

Kaldırıma Çarpıp Takla Attı 5 Yaralı

1 YOZGAT TA KALDIRIMA ÇARPAN OTOMOBİLİN TAKLA ATMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 5 KİŞİ YARALANDI.

5 Kişinin Yaralandığı Kaza Anı Kamerada

42 dak. önce Yozgat ta kaldırıma çarpan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kaza, Yozgat Erdoğan Akdağ.

Takla Atan Otomobil İle İlgili Videolar

Önce refüje çarpan, sonra karşı yola geçen ve ardından takla atan otomobil, bir ağaca aracın sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarptı. Öte yandan, direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar attığı.

5 Kişinin Yaralandığı Kaza Anı Kamerada

Yozgat ta kaldırıma çarpan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

İki Otomobil Art Arda Takla Attı 5 Kişi...

Edirne merkezde seyir halindeki iki otomobilin art arda takla atması sonucu 5 kişi yaralandı. Kaza,. Yolun sağındaki kaldırıma çıkan araç takla attı. Hurdaya dönen araçta Orta refüje çarpan otomobil de takla atarak devrildi. Hurda dönen .

Kaza Ucuz Atlatıldı

Otomobil sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken, takla atan araçta ise Çerkezköy de bir aracın düz yolda takla atması sonucu meydana gelen direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarparak takla attı.

Çarparak Haberleri

Bursa da lüks bir otomobilin, kaldırımda yürüyen bir gence çarparak telefon. Kayseri de bir otomobilin durağa çarparak takla atması sonucu aracın 16.

Kaldırıma Çarpan Otomobil Takla Attı

8 Ankara da aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkan otomobilin kaldırıma çarparak takla atması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi.

Kaldırıma Çarpan Araç Kaza Yaptı

2 Kaldırıma çarpan araç kaza yaptı. FATİH KARAKILIÇ kaldırıma çarptı. Çarpma sonucu aracın takla atması üzerine sürücü Akyol, yaralandı.

Genç Adam Feci Şekilde Can Verdi!..

Konya da seyir halindeki Otomobilin kavşakta kaldırıma çarparak takla atması sonucu meydana gelen kazada sürücü 34 yaşındaki Erhan Taş.

1 Yaralı

Yaşamkent te kontrolden çıkan bir otomobilin kaldırıma çarparak takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kaza, sabah.

Yozgat'ta trafik kazası: Kaldırıma çarpan otomobil takla attı

ASAYİŞ

3331 Gün 6 Saat 22 dk. önce yayınlandı

1