Pazar28.04.2024

Kağıthane Dernekler Platformu

Kağıthane Dernekler Platformu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kağıthane Dernekler Platformu

Kağıthane Dernekler Platformu, dün akşam 2 kişinin öldüğü, 5 kişinin de yaralandığı silahlı çatışmayı yürüyüş yaparak protesto etti.

Kağıthane'deki Çatışma Yürüyüşle Protesto Edildi

44 dak. önce Kağıthane Dernekler Platformu, dün akşam 2 kişinin öldüğü, 5 kişinin de yaralandığı silahlı çatışmayı yürüyüş yaparak protesto etti.

Kağıthane Sinop Dernekleri Platformu

Kağıthane Sinop Dernekleri Platformu Facebook ta. Kağıthane Sinop Dernekleri Platformu ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl..

Dernekler

Tüm Dernekler. Cami Dernekleri middot; Amatör Spor Kulüp ve Dernekleri middot; Esnaf Sivil Toplum Dernekleri middot; Sosyal Amaçlı Sivil Toplum Dernekleri.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği. Kağıthane Şubesi. Giriş için tıklayınız. Her hakkı saklıdır. 2008 ÇYDD Kağıthane Şubesi.

Kağıthane Dernekler Platformu Silahlı Çatışmayı Protesto Etti

46 san. önce Kağıthane Dernekler Platformu, dün akşam 2 kişinin öldüğü, 5 kişinin de yaralandığı silahlı çatışmayı yürüyüş yaparak protesto etti. Kağıthane.

Kağıthane'de İslami Derneğe Silahlı Saldırı

9 Kağıthane de Ay Işığı Derneğine bir mafya yapılanması içinde oldukları iddia edilen kişiler tarafından silahlı Dernek üyelerinin de saldıran gruba silahla karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. DÜŞÜNCE PLATFORMU.

Kağıthane Sinop Dernekleri Platformu Kuruldu..

Kurulan platforma hemen bir dönüm arazi bağışlandı.. - Tanıtım Platforma yolculuk adlı şiirle yapıldı.. Kağıthane de faaliyet gösteren Sinop, il,.

Kağıthane'de Yaşanan Silahlı Çatışma Protesto Edildi Haberi

Kağıthane Dernekler Platformu üyeleri, saat 20.30 sıralarında Harmantepe Meydanı nda toplandı. Dün Kağıthane de 2 kişinin ölümü, 5 kişinin de yaralanmasıyla.

Ak Parti Kadın Kolları

Kağıthane Kadın Kolları Halkla İlişkiler Birimimiz, İlçemizde bulunan dernekler ile Konacık Köyü ve Köylülerini Kalkındırma Derneği, Ordu Dernekler Platformu,.

Kağıthane Dernekler Platformu silahlı çatışmayı protesto etti

ASAYİŞ

3301 Gün 11 Saat 0 dk. önce yayınlandı

1