Pazar05.05.2024

kağıt toplayıcıları

kağıt toplayıcıları haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kağıt Toplayıcıları

Halk arasında, Çekçekçiler diye anılan kağıt toplayıcıları, Sultangazi Belediyesinin Geri Dönüşüm Projesi kapsamında, geri dönüşüm sistemine.

Kağıt Toplayıcıları

aksam belli saatlerden sonra sokaklarda, caddelerde cuval gecirilmis el arabalariyla copleri karistirarak satmak icin kagit toplar bu insanlar. cevreyle.

Kağıt Toplayıcılar

Kağıt toplayıcılarının 1 günü Foto Galeri. Kağıt dönüşümişleminde en aktif rolü üstlenen kağıt toplayıcıları şehrin hemen her yakasında ve tüm caddelerinde.

Kağıt Toplayıcıları Ayda Ne Kadar Kazanıyor

3 İSTANBUL AA - Sultangazi de halk arasında çekçekçiler diye bilinen kağıt toplayıcıları, belediyenin başlattığı proje kapsamında, geri.

Kağıt Toplayıcıları İstihdam Altında

kağıt toplayıcılar, istanbul gaziosmanpaşa da çingene mahallesi olarak bilinen yerde yaşayanların çoğuna verilen addır. yanlış anlaşılmasın, ırkçılık falan.

Kağıt Toplayıcılar

Geçtiğimiz haftalarda, geri dönüşümün en önemli halkası olan kağıt toplayıcılarının karşı karşıya kaldığı zorlukları gündeme getirmiştim.

Kağıt Toplayıcıları Sokakları Atık Deposuna Çevirdi

Toplumda kağıt toplayıcılarıyla ilgili biraz araştırma yaptıktan, çıkan haberlere baktıktan sonra kağıt toplayıcılarının toplumda.

İstanbul'un Görünmez Çalışanları Kağıt Toplayıcılar ~ İstanbul

kağıt toplayıcılar: istanbul un hemen her bölgesinde görülen ve çöp konteynerlarını karıştırıp bulduğu geri dönüşümlü olarak işe yarayabilecek kağıt, karton, pe.

Bahçelievler'de işkence edilerek öldürülmüş erkek cesedi bulundu

ASAYİŞ

3070 Gün 23 Saat 53 dk. önce yayınlandı

Sultangazi Belediyesinden kağıt toplayıcılara büyük destek

ÇEVRE

3295 Gün 18 Saat 30 dk. önce yayınlandı

Bakırköy'de dilenci operasyonu yapan zabıtaya silahlı saldırı

ASAYİŞ

3326 Gün 19 Saat 2 dk. önce yayınlandı

1