Salı07.05.2024

Kadın Yönetici ve Kadın Çalışanlar Dayanışma Derneği

Kadın Yönetici ve Kadın Çalışanlar Dayanışma Derneği haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kadın Yönetici Ve Kadın Çalışanlar Dayanışma Derneği

Kadın Yönetici ve Kadın Çalışanlar Dayanışma Derneği, kısa adıyla KAYÇAD, bugünün ve geleceğin başarılı kadınlarına inanan, derneğimizin Yönetim Kurulu .

İletişim

Kadın Yönetici ve Kadın Çalışanlar Dayanışma Derneği. Ata Mahallesi 12.Sokak N: 11 Çankaya. Ata Mahallesi 12.Sokak N: 11 Çankaya. Untitled layer. Kadın.

Basın Bülteni

Kadın Yönetici ve Kadın Çalışanlar Dayanışma Derneği KAYÇAD, kadın girişimcilere destek olmak amacıyla kendi işini kurmak isteyen girişimci kadın.

Üyelik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, kamu çalışanlarını Kadın Yönetici ve Kadın Çalışanlar Dayanışma Derneği KAYÇAD.

Kayçad

2010 yılında Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Yadigar Gökalp İlhan tarafından kurulan Kadın Çalışanlar ve Kadın Yöneticiler Dayanışma Derneği KAYÇAD 5.

Eğitimler

3 Kadın Çalışanlar ve Kadın Yöneticiler Dayanışma Derneği KAYÇAD 5. Yılını Rixos Otel de düzenlenen İş te Kadın ödül töreni ile kutladı.

Devamını Okuyun

Rixos Otelde gerçşekleşen kutlamanın ev sahipliğini Kadın Çalışanlar ve Kadın Yöneticiler Dayanışma Derneği Başkanı Yadigar Gökalp İlhan gerçekleştirdi.

657 sayılı kanun son hali ile değişiyor

POLİTİKA

3328 Gün 13 Saat 52 dk. önce yayınlandı

1