Pazartesi20.05.2024

Kaçak yapılaşma

Kaçak yapılaşma haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kaçak Yapılaşma

ile başlayan kaçak yapılaşma, özellikle 1980 sonrasında nitelik değiştirerek kentsel rantlardan pay kapma güdüsü içerisinde alternatif bir sektör haline gelmiştir.

Kaçak Yapılaşma İle İlgili Süreçler Sorunlar Çözüm Önerileri

Kaçak ve mevzuata aykırı yapılaşmanın önlenmesi ile yöresel mimari özelliklerin korunarak geliştirilmesi ve planlı yapılaşmanın sağlanması da imar.

Kırsal Alanda Kaçak Ve Mevzuata Aykırı Yapılaşmanın Önlenmesi

Yazar: Av. Nurgül KUTLU. İstanbul un kaçak yapılaşma sorunu beklenen deprem öncesinde kaçak yapıların hukuki statüsünü tekrar gündeme getirmiştir.

Kaçak Yapıların Hukuki Durumu

İkisine birden soruşturma kaçak yapı Haberleri - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, dün Arınç ve Gökçek hakkında yapılan çok sayıda suç duyurusu dilekçelerini.

Kaçak Yapı

Kaçak yapı ya da imar mevzuatına aykırı yapı, yetkili idarelerin bilgisi dışında ruhsatsız yapılan ya da imar mevzuatında yer alan uyulması zorunlu kurallara.

Kaçak Yapı Nedir?

1 e. Yapı Ruhsatı, Yapı Ruhsatının Kazanılmış Hakkı ve Kaçak Yapı. A. Yapı Ruhsatı Gerektiren Yapılar. 3194 sayılı Đmar Kanunu kapsamına giren bütün yapılar.

Yapı Ruhsatı Yapı Ruhsatının Kazanılmış Hakkı Ve Kaçak Yapı

Ruhsatsız olmakla birlikte ruhsata bağlanma olanağı bulunmayan yapı ise kaçak yapıdır. Ruhsatsız yapı terimi içine hiçbir şekilde ruhsata bağlanması mümkün.

Kaçak Yapı

İstanbul metropolü, hızlı, kontrolsüz ve plansız yapılaşma süreci içinde büyümeye devam ederken, doğasını, kültürünü, tarihi de hızla tahrip etmektedir.

İstanbul'da Kaçak Yapılaşma Sürüyor

Çünkü bugün Boğaziçi nde 30.000 e yakın kaçak yapı, 3.000 kadar da yıkım kararı kesinleşmiş ancak yıkılamayan yapı vardır. Eski fotoğraflara baktığımızda 3 lü.

Bursa Osmangazi'de kaçak fabrika yıkımı

GENEL

3340 Gün 21 Saat 5 dk. önce yayınlandı

1