Perşembe02.05.2024

Jose Fernandao

Jose Fernandao haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Jose Fernandao

José Fernando Viana de Santana ya da kısaca Fernandão d. 27 Mart 1987; Rio de Janeiro, Brezilya, forvet pozisyonunda oynayan Brezilyalı futbolcu. 2013-14.

Fernandão 1987 Doğumlu Futbolcu

José Fernando Viana de Santana, simply known as, Fernandão born 27 March 1987, is a Brazilian footballer. He is a Striker who plays for Bursaspor, on loan.

José Fernando Viana De Santana

Fernandão ist ein Fußballspieler aus Brezilya, 1987-03-27 burda Rio de Janeiro, Brezilya. Tüm isim: José Fernando Viana de Santana.

Fernandão

transfer aralığının son gününde bursaspor a gelmesi konuşulan, hatta çoğu haber sitesinin geldiğinin kesinleştirdiğini bildirdiği fakat son anda transferi yatan .

Jose Fernando Viana De Santana

Bursaspor un Brezilyalı golcüsü Jose Fernandao, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili, Benim kafamda Bursaspor ile sezonu en iyi yerde.

Jose Fernandao

JOSE FERNANDO VIANA DE SANTANA - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Spor Toto Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,.

Jose Fernando Vıana De Santana

Jose Fernando Viana de Santana Fernandao Brezilya Bursaspor maçları, transferleri, Jose Fernando Viana de Santana Fernandao Bursaspor maç.

Fernandao Bursaspor Mackolik

bursaspor un prensip anlaşmasına vardığını açıkladığı brezilyalı golcü. bahia takımında oynuyormuş, 27 yaşında. kariyeri kiralık olarak geçmiş bir arkadaşımız.

Jose Fernando Viana De Santana

bursaspor un Atletico Paranaense den yeni transferi. yine birileri para kazandı.

Bursaspor 1

Türkiye nin konuştuğu adam Jose Fernandao bir sonraki durağını sadece ve sadece FANATİK e açıkladı. Ömer Necati Albayrak sordu, Murat.

İşte Fernandao'nun Yeni Takımı!

Jose Fernandao haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Jose Fernandao kimdir, hayatı ve biyografisi. Eskişehirspor: 0 - Bursaspor: 0.

Jose Fernandao Haberleri

jose fernandao viana de santana hakkındaki son dakika gelişmeleri ve basında çıkan haberleri jose fernandao viana de santana sayfalarımızda bulabilirsiniz.

Jose Fernandao Viana De Santana Haberleri 0

Bursaspor un golcüsü Jose Fernandao sergilediği başarılı performansla UEFA nın da gözüne girdi. UEFA resmi internet sitesinde yayınladığı bir haberde.

Jose Fernandao Haberleri

Bursasportv kanalında yer alan Transfer: Jose Fernandao Viana De Santana Hakkında isimli videoyu izlemek için Bursasportv.web.tv kanalını ziyaret.

Transfer Jose Fernandao Viana De Santana Hakkında

Geçen sezon devre arasında Bursaspor a Bahia takımından transfer olan Fernandao ilk maçına 14 Ocak 2014 te Sivasspor karşısında çıkarken.

Dev Adam! Jose Fernandao

Sayfa Oluştur. Yakınlarda; 2015; 2014. Jose Fernandao-99. Facebook ta. Jose Fernandao-99 ile bağlantı kurmak için hemen Facebook a kaydol. KaydolGiriş.

Jose Fernandao

Jose Fernandao. 2.804 beğenme · 9 kişi bunun hakkında konuşuyor. Jose Fernandao Orjinal Facebook Sayfasıdır. © Jose Fernandao Official Facebook Page. ©

Jose Fernandao

Jose Fernandao, Bursa / Osmangazi. 225 likes. Sports League.

Jose Fernandao

TAM İSMİ: José Fernando Viana Santana. DOĞUM TARİHİ: 27 Mar 1987 Yaş 28 . DOĞUM YERİ: Rio de Janeiro. UYRUK: Brezilya. BOY: 192 cm. KİLO: 85 Kg.

Fernandão

Etiket Sonuçları: Jose Fernandao Viana De Santana. Bursaspor u Fernandao sırtlıyor Görseli Bursaspor u Fernandao sırtlıyorDevre arasında transfer edilen.

Jose Fernandao Viana De Santana

The latest Tweets from Jose Fernandao Reyiz JoseFernandao16. Jose Fernandao Parody Account hayal ürünüdür . Bademli.

Jose Fernandao Reyiz Josefernandao16

Jose Fernandao-9. 907 beğenme · 207 kişi bunun hakkında konuşuyor. Bursa.

Jose Fernandao

JOSE FERNANDAO by Bursasporhastasi 2008 yılında Tombense takımına transfer olan Fernandao bu takımda hiç şans bulamadı ve sırasıyla, Flamengo,.

Bursaspor Futbolcuları

Süper Lig e damgasını vurdu, devlerin gözdesi oldu. Türkiye nin konuştuğu adam Jose Fernandao bir sonraki durağını açıkladı! Süper Lig in gol kralı Jose.

İşte Fernandao'nun Yeni Takımı!

SÜPER LİG Bursaspor un yeni Brezilyalı sı Bursaspor un, 1,5 yıllığına kiralık olarak anlaştığı Jose Fernandao Viana de Santana Türkiye ye geldi. yorum : 0.

Jose Fernandao Haberleri Spor Spor Haberleri Son Dakika Spor

GÖRÜNTÜLÜ - Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Bahia takımında forma giyen golcü oyuncu Jose Fernandao Viana De Santana ile prensip anlaşmasına vardı.

Bursaspor - Kardemir Karabükspor maçı sonucu ve maç özeti

SPOR

3280 Gün 11 Saat 58 dk. önce yayınlandı

Fenerbahçe ile Fernandao anlaştı

SPOR

3295 Gün 21 Saat 54 dk. önce yayınlandı

Bursaspor-İstanbul Başakşehir Maçı ne zaman nerede oynanacak?

SPOR

3296 Gün 2 Saat 4 dk. önce yayınlandı

Fernandao gidiyor mu? Kalıyor mu?

SPOR

3305 Gün 3 Saat 19 dk. önce yayınlandı

1